nusija
nusija
Експерт
Відгуки nusija
Коментарі nusija
Отримано лайків
3 Like
nusija

Тестування в продовж 10 днів

Всім привіт, приймаю Мелоксонін вже 10 днів. Відчуваю зміни, при проходженні тестування на оцінку сну в мене було 25 балів зараз 18. Засинати стала швидше, нічних пробуджень якщо нема тривоги теж стало менше, після пробудження легше засинаю. В цілому враження позитивні, буду далі приймати препарат для більших результатів.
У відгука 0 коментарів
nusija

Починаємо тестування

Всім привіт, сьогодні отримала свій засіб для покращення сну, разом з ним в комплекті йде Персональний план сну для того щоб відмічати свій графік і бачити прогрес від вживання Мелоксоніну. Зараз мій сон дуже чуткий, я погано засинаю, дуже часто прокидаюсь від найменшого шороху. Постійний стрес через тривоги дає свої негативні наслідки на сон. В мене дуже великі надії на цей засіб, дуже надіюсь що він допоможе і мій сон покращиться.
Всім бажаю позитивного тестування.
У відгука 0 коментарів
nusija

Ура і я буду дегустувати

Знайшла себе в списку учасників. Дуже чекаю на дегустацію!
У відгука 1 коментар
nusija

Фінальне тестування

Сьогодні вже спробували киселі які треба варити.
Робила як в інструкції, від 0.5 л водички відлила 1/4 в окремий посуд, додала суміш та цукор, цукру брала 2 ложки для мене цього достатньо і перемішала. Решту водички поставила на плиту щоб нагрілась. Після закипання води додала розведену суміш з цукром та водою. Одразу треба інтенсивно мішати тому що кисіль швидко гусне. Додала трошечки більше водички. Розлила порційно і поставила охолоджуватись.
Аромат божественний, смаку мені не вистачило він не такий насичений як в швидко розчиних можливо через відсутність ягід.
Загалом враження дуже позитивні.

Підсумки такі.
Швидко розчині буду купувати одночасно, вони смачніші, зі шматочками ягід, зручні, не треба думати куди діти решту. Зручно брати в дорогу.
Киселі які треба варити мені не дуже сподобались, смак не такий виражений без ягід. Треба додатковий посуд і час для приготування.

Дуже вдячна сайту naprobu та Dr.Oetker за довіру і можливість продегустувати новий продукт.
У відгука 0 коментарів
nusija

Смачні киселі

Додаю відгук.
Після отримання посилочки не втримались і виріши почати тестування одразу. Обрали швидкорозчинні лісові ягоди та малину. Легко розчиняються у гарячій воді, в міру густі з часточками ягід. Легкий і приємний аромат, ніжний смак, в міру солодкі (для тих хто любить солодші можно додати цукор).
Склад натуральний і це одразу помітно коли кисіль готовий. Сподобались всій родині а особливо маленькій донечці. Однозначно буду купувати.
Це знахідка для сімейних вечорів, теплий ароматний напій з домашньою випічкою це ідеальне поєднання.
У відгука 3 коментарі