Мама Ната
Мама Ната
Знавець
Відгуки Мама Ната
Коментарі Мама Ната
Отримано лайків
1 Like
Мама Ната

Чудова суміш для малят (НАН ОптіПро 4)

Діти ростуть швидко, тому приходить час, коли потрібно збільшувати та покращувати раціон, щоб забезпечити малюка всіма необхідними мікро-та макроелементами. Ми урізноманітнювати меню почали із дитячої суміші НАН оптіпро 4, віддавши перевагу бренду Нестле, з яким знайомі та який має багато позитивних відгуків в інтернеті.
Суміш, згідно даним заявника, не містить пальмової олії, має в своєму складі пробіотики, підходить для діток від 18 місяців. Упаковка зручна, красива, герметично закрита, на ній вказана вся інформація про виробника, склад та терміни зберігання.
В приготуванні легка, сину смак сподобався. Проблем із шлунково-кишковим трактом не відмічено, алергічних реакцій не було. Рекомендую до вживання.
У відгука 0 коментарів
Мама Ната

Сімбіозіс бебікол-найкраще для найкращих.

Я новачок в тестуванні, тому допускаю помилки в термінах здачі звітів і ймовірно в подачі матеріалу, прошу експертів бути дещо лояльними до таких, як я. Я навчуся.
Хочу додатково доповнити свій попередній відгук. Особисто нам Сімбіозіс Бебікол підійшов ідеально, тому незрозуміло чому я стільки чекала часу, щоб підтвердити його ефективність. Ймовірно збила рекомендація на упаковці, де вказано термін вживання 30 днів.
Із здивуванням дізналась, що цей чудовий засіб випускають і для дорослих також. Потірбно буде спробувати.
Заключення- алергії не викликає, існуючі проблеми прибирає, в застосуванні зручний.
Дякую за можливість протестувати дійсно чудовий продукт.
P.S. Дитині 7 місяців, грудне вигодовування, прикорм.
У відгука 1 коментар
Мама Ната

Сімбіозіс Бебікол

У моїх дітей велика різниця у віці, тому старші, на жаль, росли на коров’яому та козиному молоці, замість збалансованого харчування, мали постійні проблеми зі шлунком і невиспаних батьків. Але… час іде, відбувається прогрес і ми маємо змогу зараз за допомогою відповідальних виробників збагатити та розширити асортимент продуктів для своїх малят і вирішити дитячі проблеми за допомогою допоміжних засобів, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Сімбіозіс Бебікол для малят давали вперше, на початку остерігалася випробувати щось нове для нас, але здоровий глузд переміг, крім того допомогли і позитивні відгуки тих, хто цей препарат вже використовував. За місяць тестування відмітили значне покращення роботи ШКТ, зникли закрепи, коліки, дитина стала спокійніша. Прошу вибачення у розробників і організаторів тестування, але я також приймала цей препарат разом із своєю дитиною, бо маю незначні порушення травлення, вже з першого разу відчула незначне полегшення (дозу, звичайно підбирала інтуїтивно і використовувала препарат не щодня, все ж таки для дитини бралося).
Попри те, що для більшості тестувальників препарат не має запаху, для мене він має більш маслянисту структуру та запах (не критично та не викликає огиду), можливо це мої суб’єктивні смаковідчуття, не претендую на істину. Термін придатності високий, склад- вище всіляких похвал, всі корисні штами присутні, користуватись препаратом дуже зручно, завдяки вбудованій піпетці, яка дає можливість правильно розрахувати разову дозу.
Щиро дякую за надану можливість випробувати препарат. Задоволені, рекомендую.
У відгука 1 коментар
Мама Ната

Нестожен 3

Як мама малюка хвилююсь про фізичний та емоційний стан дитини, тому намагаюся купляти найліпше. Суміш Nestogen 3 викристовуємо вперше, але вона очікувано, згідно відгуків, повністю виправдала наші сподівання та надії. Животик після споживання не болить, розладів травлення суміш не викликає, дитина після їжі добре грається та спить, дуже активна та задоволена.
Із суттєвих плюсів: суміш має харчову цінність, смачна, легко готується, доступна по ціні, подобається дитині, не містить пальмової олії, продуктів ГМО, виготовлена в Європі (тобто контроль якості завжди на рівні), в складі суміші- лактобактерії, пробіотики, Омега-3, Омега-6, 13 вітамінів, 12 мінералів.
Нестожен 3 рекомендований до вживання діткам від 12 місяців. Підходить, як альтернатива грудному молоку.
Недоліки: Я змогла пояснити нашому батькові, що суміш корисна для дитини. Як пояснити тепер батьку, що вона не передбачена для харчування дорослих (був зловлений вчора на місці злочину- споживав кашку столовою ложкою)?
У відгука 0 коментарів