natusona
natusona
Новачок
Відгуки natusona
Коментарі natusona
Отримано лайків
4 Like
natusona

AVON: система 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект» (крем і гель)


Додатковий корисний відгук.

Оглядала нещодавно офіційний сайт AVON, шукала які ще є цікавинки, та знайшли сторінку системи 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект». 



На сайті хтось написав коментар про те, що засіб викликав сльозотечу та печіння, а повіки злипаються після нанесення. Схожий відгук я бачила й тут. Даний коментар отримав відповідь від AVON, і я зрозуміла, що порада виявилася корисною і для мене.

Тому, поширюю відповідь: 
«Аби крем не подразнював слизову ока, його потрібно наносити не дуже близько до зони росту вій. Його потрібно наносити на зону надкосниці (найтвердіша зона під оком). Гель нерекомендовано наносити на рухому повіку. Його ми наносимо на зону гусячих лапок і на зону під бровою.»

Разом зі старшою дочкою перевірили.
І так! Якщо наносити засіб саме таким чином — ніяких негативних відчуттів ні я, ні донька не відчули. Пощипування, яке я відчувала раніше, не було. А у доньки перше застосування пройшло взагалі чудово, ні сльозотечі, ні печіння вона не відчула.
У відгука 6 коментарів
natusona

AVON: підсумки тестування двох засобів (система 2в1 та гель для душу)

Більш детально про обидва засоби розповіла у попередніх відгуках. А зараз хочу більш структурно зазначити свої спостереження.



Система 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект» (крем і гель)

✔️ маленька, легка та зручна баночка

✔️ економний

✔️ нейтральний аромат крему та гелю

✔️ зморшки стали менше помітні


🟡 був холодок та пощипування, треба чітко контролювати дозування засобу.

Побажання до виробника: бракує лопатки, щоб не лізти у засіб руками.



Гель для душу «Вершки і какао»

✔️ приємна консистенція

✔️ легко змивається

✔️ не сушить шкіру

✔️ сучасний дизайн баночки



🟡 особисто для мене насичений аромат, я таке не дуже полюбляю. АЛЕ! Сьогодні зустрічалася зі старшою дочкою, спитала її думку щодо аромату гелю для душу — їй він здався ніжним та легким. Тому, не додаю аромат до мінуса, бо як кажуть «на вкус и цвет….»



Щиро дякую Naprobu.ua та Avon.ua за можливість стати вашим експертом, це мій перший досвід. Це справді дуже цікаво, отримати засіб, який раніше не зустрічала, протестувати його та поділитися своїми враженнями з іншими.
У відгука 3 коментарі
natusona

AVON: система 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект» (крем і гель)

Лаконічний дизайн, нічого зайвого. Приємно тримати баночку у руках. Під кришечкою одразу бачимо, що даний засіб поділено на дві сторони, кожна з яких закривається окремо маленькою «кришечкою». На таких «кришечках» зображено зону, куди який засіб потрібно наносити: на повіки або під очі. Для мене це було відкриттям, ніколи раніше не зустрічала засоби для повік. Отже, після нанесення відчула холодок та легеньке пощипування. Скоріш за все нанесла занадто багато. Тому рекомендую наносити зовсім трішки. Аромат крему та гелю для мене нейтральний, не заважає. Баночка маленька та легенька, зручно брати з собою, засіб економний у використанні. З результатів помітила, що шкіра стала більш зволоженою, і тому зморшки стали трохи менше помітні. Цікавий засіб. Спробувати варто, але завжди пам’ятати, що косметичні доглядові засоби індивідуальні, що підійшло одному може не підійти іншому.



Моя оцінка: 8/10
У відгука 4 коментарів
natusona

AVON: гель для душу «Вершки і какао»

Першою приємністю було те, що гель не маленький, а 500 мл. Зручна баночка, гарний дизайн, який асоціюється з затишком, зимовим настроєм та пряним какао. Консистенція — густенька приємна рідина з гарним перламутром, приємно наносити на тіло. Аромат гелю для душу насичений, але на тілі надовго не залишається, шкіру не сушить, змивається легко. Я більше люблю фруктові, легкі аромати, але тим, хто полюбляє, щоб гель для душу мав виражений, насичений аромат — сподобається, можу рекомендувати.



Моя оцінка: 8,5/10
У відгука 2 коментарі
natusona

AVON

Посилку отримала, ось дійшли руки написати відгуки. У моєму наборі був гель для душу «Вершки і какао», система 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект» (крем і гель в одній баночці) та брендований новорічний пакетик.
У відгука 1 коментар