Вероніка Глагола
Вероніка Глагола
Експерт
Відгуки Вероніка Глагола
Коментарі Вероніка Глагола
Отримано лайків
0 Like
Вероніка Глагола

Кисілі від Dr.Oetker

Додаю другий відгук про кисілі, протестували з сім'єю ще трішки. Спробували варити в каструлі на велику компанію, теж легко і швидко готується. Смак такий самий як і в маленьких порціях. Але занадто кислі для нас, тому не можу сказати що сподобалися. Спочатку поки пити, то ніби нічого, а пізніше з'являється дискомфорт у шлунку. Пробували з різною кількістю води, але все рівно. То будемо додавати їх у випічку.🧁🍰🍒🍓🫐
У відгука 0 коментарів
Вероніка Глагола

Кисілі від Dr Oetker

Знайома з цим брендом вже давно, дуже люблю їхні пудинги, творопиш - це любов! Дуже хотіла спробувати і цей продукт. Приємно здивувала кількість продукції для тестування, спробувала і я, і вся сім'я.❤️
Готується легко, все виходить. Інструкція зрозуміла. Аромат неймовірний🫐🍓🍒. По консистенції полуничний виявився густіший за інші. А ще, як на мене, то вони досить кислі, мій шлунок це відчуває, тому хочу пробувати додавати їх у якісь рецепти. Але можливо вони такі мають бути, бо я кисіль пила вперше.
Сподобалося, що в складі є натуральні сушені ягоди. І склад досить хороший. Тому взагалі від продукту враження позитивне!
У відгука 0 коментарів
Вероніка Глагола

NAN@4 optipro@

Донька вперше спробувала NAN@4 і під час тестування, я помітила, що суміш легко засвоюється і добре впливає на животик, немає закрепів, дитину нічого не турбує. Їсть суміш добре, із задоволенням. Сон спокійний, режим дня не змінився. Колись донечка їла NAN@3 і теж все було добре, тому в якості NAN@4 я сумніву не мала. Виробляється все згідно з європейськими стандартами. Тому я рекомендую суміш NAN@4.
У відгука 0 коментарів
Вероніка Глагола

Суміш Nestogen 3

Дуже хотіли спробувати цю суміш, бо багато чула про неї відгуків. І хотілося знати чи підійде нам. Після тривалого тестування, маємо дуже позитивне враження про Nestogen 3. Суміш підійшла, дитина добре її сприймає, лактобактерії допомагають животику, немає закрепів. Сподобався склад, особливо що не містить пальмової олії. Хороша, якісна суміш і по хорошій ціні. Можу рекомендувати.
У відгука 0 коментарів
Вероніка Глагола

NAN® 3 OPTIPRO®

Спробували суміш NAN® 3 OPTIPRO® і дуже задоволені. Дитина їсть із апетитом, сподобався смак суміші, нічого не турбує під час вживання суміші. Відразу можна зауважити, що суміш гарно герметично закривається, має зручну ложечку, легко набирається. Дуже зручна упаковка, легко відкривати і зберігати надалі вже відкриту. Також порівняно з іншими сумішами, що ми куштували, ця суміш легше розміщується і швидко розчиняється. Сподобався склад суміші NAN® 3 OPTIPRO®, відсутність пальмової олії. Суміш виробляється в Європі, тому я повністю довіряю її якості. Думаю, що цю суміш зможу порадити своїм знайомим.
У відгука 0 коментарів