Сладкая
Сладкая
Знавець
Відгуки Сладкая
Коментарі Сладкая
Отримано лайків
3 Like
Сладкая

Суміш Мілупа

Хочу залишити приємний відгук. Смачна суміш, дитині підійшло. Склад гарний. Проблем ніяких під час тестування данної суміші не виникло. Із задоволенням буду рекомендувати дану суміш знайомим. Дякую за змогу потрапити у тестування
У відгука 0 коментарів
Сладкая

Сімбіозіс Бебікол

На жаль, Сімбіозіс Бебікол нам не допоміг. Очікувала кращого результату. Перейшли з іншого засобу від коліків до Сімбіозіс Бебікол. Перший тиждень взагалі не допомагало, але продовжували давати. Через тиждень почало допомагати, але тільки на годину-дві. Коли почали давати Сімбіозіс Бебікол, дитина дуже стала сильно плакати, крутитися, погано спати, почалися проблеми з "туалетом". Порекомендувати не можу цей засіб.
У відгука 2 коментарі
Сладкая

Сімбіозіс Бебікол

Щойно забрала з пошти. Дякую. Дуже приємно за шкарпетки та іграшку. Наразі в дитини страшні коліки, та нічого не допомагає. Будемо тестувати Сімбіозіс Бебікол. В подальшому додам ще відгук.
У відгука 0 коментарів
Сладкая

Молочна суміш

Дуже сподобалася суміш. Дитина в захваті. Хороша консистенція та приємний запах. На смак також гарна. Дитина їла із задоволенням. Раніше користалися сумішшю цвєї марки для новонароджених. Також була задоволена. Дитина від неї почала нормально ходити в туалет, стабілізувався сон і пройшли коліки. Рекомендую!!!
У відгука 0 коментарів