Олена Чорна
Олена Чорна
Новачок
Відгуки Олена Чорна
Коментарі Олена Чорна
Отримано лайків
1 Like
Олена Чорна

Куштування суміші NAN® 3 OPTIPRO®

Нам трохи за рік, але ще на грудному. На ніч починаємо давати додатково суміш. Вирішили зупинити свій вибір на NAN® 3 OPTIPRО. Що можу сказати? )) Моя дитина дуже задоволена смаком та їсть її з великим задоволенням))
Відсутність пальмової олії у складі суміші особисто для мене дуже важлива. Я знаю, що пальмова олія може бути проблематична для деяких дітей, і я вдячна, що тут її немає. Це додатковий плюс для мене.
Після споживання суміші малюк спить добре, міцно та спокійно. Я помітила, що ця суміш сприяє гарному сну та відновленню сил))
Для мене особисто важливо, що суміш NAN® 3 OPTIPRO® виробляється у Європі. Я маю довіру до стандартів якості та безпеки, які зазвичай пов'язані з продукцією, виготовленою в Європі. Це надає мені спокою і впевненості, що я обираю найкращий продукт.
Із задоволенням пораджу NAN комусь зі своїх знайомих або рідних із дітками. Враховуючи його відмінні якості, смак, безпеку та позитивний вплив на здоров'я та розвиток малюка, я вважаю цю суміш чудовим вибором для батьків, які шукають якісне дитяче харчування.
У відгука 1 коментар
Олена Чорна

Тестування суміші

Ми отримали цю суміш на тестування. Дитині дуже сподобалась, пив із задоволенням 😀 за цей час ми не помітили погіршень самопочуття чи розладів травлення, навпаки, із стулом наладилося😉 мені, як мамі, сподобалась консистенція, дуже легко готувати, добре розчиняється
У відгука 0 коментарів