Ірина22
Ірина22
Знавець
Відгуки Ірина22
Коментарі Ірина22
Отримано лайків
4 Like
Ірина22

Nestogen 3

З моменту останнього коментаря минув тиждень..
Ну щоб, дитина потерпає від жари, але не від голоду. Жарт)) В раціоні риба, фрукти, овочі, каші, йогурт та звісно Nestogen 3. Зник прес, з'явився пуз;)
Ми проводжаємо літо разом з Nestogen 3. Дякуємо❤️❤️❤️ смакуємо далі 🤗
У відгука 3 коментарі
Ірина22

Початок тестування nestogen 3

Отримали nestogen 3 для тестування. Приємна на смак, гарний склад, дитина з'їла - це вже добрий початок, бо думаю не тільки я така одна, що купила суміш, а смак чи що дитині просто не сподобався і все. Рятує прикорм, але знову таки, є і малоїжки діти, моя тому приклад, з народження повільно набиралась вага, тому суміш рятує від думок про те, сита моя дитина чи ні. А сита дитина і спить добре, і грається, без запорів, коліків, у кого що. Тому дякую за можливість спробувати nestogen 3. Смакуємо ще, і ще, і ще..
У відгука 2 коментарі
Ірина22

Сімбіозіс Бебікол животику в радість ✨

Більше 12 днів мій експерт тестує, а я кайфую, від того як животик доці функціонує. Я готую домашні йогурти з початку ведення прикорму, для того, для налагодження травлення, зараз в мене з'явився помічник в вигляді Сімбіозіс Бебікол, яким разом з йогуртом, фруктами дитина з задоволенням снідає. Ну і потім цілий день займається своїми важливими справами: вивчає світ довкола!! І це дитина робить в кайф, тому що організм функціонує як годинник, сон за розкладом, активність за розкладом, їжа за розглядом, сон - лягла і спить.
Мені в радість спостерігати за своєю здоровою дитиною, яка просто робить те, що робить, без відволікання на .. запори 🤭
Експерт без світлини, бо відгук роблю вночі, а дитина вже давно спокійно спить..😽
У відгука 1 коментар
Ірина22

Тестуємо

Дуже зручно давати з піпетки.
Нам вже майже 11 місяців, з 6 розпочали прикорм, прикро, що не знала про препарат для травлення раніше, проблем думаю було б меньше 😒😉
У відгука 2 коментарі