iky_kate
iky_kate
Новачок
Відгуки iky_kate
Коментарі iky_kate
Отримано лайків
0 Like
iky_kate

Квітневі пропозиції від Avon

Дуже хотіла потрапити в проект, чекала і нарешті отримала тестовий набір косметики від Avon. Летіла додому з пошти, щоб пошвидше спробувати і поділитись своїм враженням. Кожен продукт вартий окремої уваги і хочеться розповісти про нього детальніше.

Крем навколо очей енергія протинолу. Не розглядала покупку такого продукту для себе на момент участі в проекті, але тепер вважаю, що це мастхев, особливо для тих, хто має якісь проблеми зі шкірою навколо очей. Я такі маю - а саме мімічні зморшки і нерівномірний тон шкіри, і вже через тиждень використання крему я побачила результат. Крем має легку приємну текстуру, його зручно наносити, він не лишає липкості, жирного шару, швидко поглинається і дуже ефективний. Я задоволена цим продуктом і тепер він завжди буде в моєму арсеналі.

Туш для вій - це окрема любов. Дуже зручна щіточка, яка рівномірно тонким шаром розподіляє туш на кожну вію, гарно їх профарбовує і розділяє. Мені подобається, що після дозатору на щіточці не лишається великої кількості продукту і на очах немає відчуття важкості через велику кількість туші на віях. Туш легка але на всі сто виконує свою роботу і підкреслює погляд. Швидко і без зусиль змивається міцеляркою, не розмазується по обличчю. Якщо змивати водою, то туш не скатується, а трохи мажеться, тому думаю сильно піддаватись емоціям, користуючись цим продуктом не варто, бо сльози змиють всю туш на щоки. Але ніде і не вказано, що вона водостійка, тому не вважаю це недоліком. За цілий день туш не осипалась і не утворила під очима чорні кола.

Парфуми мають приємний свіжий, весняний аромат. Вистачає буквально двох розпилень і запах добре чутно вам і оточуючим. Єдиний недолік - запах не тримається так довго, як хотілось би. Тобто після нанесення вже через три години навколо мене ніхто не чув парфуми, як і я сама. Але на тканині, а саме на кофті відчувався ще наступного дня, якщо піднести її до носу дуже близько. В цілому продукт хороший, але мені не вистачило стійкості парфумів.
У відгука 0 коментарів