Helga2023
Helga2023
Новачок
Відгуки Helga2023
Коментарі Helga2023
Отримано лайків
0 Like
Helga2023

Квітневі пропозиції від Avon 3) Туш 5-в-1

Обережно, багато фото)
Хороша туш за адекватні гроші. Наноситься нормально, можна наносити в декілька шарів, якщо полюбляєте пожирніше. Щіточка силіконова, досить велика, але меньша, ніж у туші супер шок. Думала, що буде незвично після моєї останої туші зі звичайною щіточкою, але виявилося нормально. Трохи забагато туші набирається на кінчик, потрібно зішкрібати надлишок. Нормально профарбовує вії, трохи подовжує, трохи підкручує. В цілому я результатом повністю задоволена.
Алергічної реакції в мене не викликала.
На моїх очах туш добре трималася протягом дня, не осипалася, не залишала відбитків на повіках (я фарбувала і тільки вії, і робила макіяж очей з тінями).
Туш не водостійка, добре змивається звичайною вмивалкою. Сподіваюся, що влітку в спеку також буде добре триматися і не тектиме.
Додала фото "до" і "після".
У відгука 0 коментарів
Helga2023

Квітневі пропозиції Avon - 1) Парфуми TTA Wonder 2) Крем навколо очей з протинолом

Я пару років не купувала косметику Avon, тож було приємно познайомись з новинками фірми.
В цьому відгуку буде огляд 2-х товарів: крему для шкіри навколо очей та парфумів. Огляд туші додам окремо, бо багато фото))) Отже, почнемо:

1) Парфуми Wonder з лінійки TTA. Парфумів Avon у мене було багато (пара штук і зараз є), але лінійку ТТА ніколи не купувала. В описі на сайті Avon вказана композиція з неролі, бергамоту та кедру. У флаконі та при розприскуванні парфумів відчувається квітковий-кисленький свіжий запах та десь в глибині трохи терпкуватий (мабуть кедр). Після того, як парфуми трохи вивітрюються, кислинка і терпкість втрачається, і на шкірі залишається солодкий квітковий аромат.
Мені більше сподобався той варіант, коли тільки розприскуєш, як на мене, так аромат звучить більш цікаво.
Запах тримається середньо, на мені годин 4-5.
В цілому, ці парфуми - з розряду "класики", яку ти можеш купити, не нюхаючі, і вони, якщо навіть не будуть любов'ю, то будуть як мінімум нормальними.

Окремо хочу відмітити формат флакона, дуже зручний міні-формат: підходить, і щоб носити в сумочці з собою, а також для дівчат, які колекціонують парфуми, щоб не накопичувати великі флакони, які ти ніколи не використаєш до кінця))) Пам'ятаю, колись у Avon були схожі міні-парфуми з кулькою, але, на мою думку, варіант зі спреєм набаго зручніше.

2) Крем для шкіри навколо очей з протинолом.
Мені 34 роки, працюю за офісним графіком по 8 годин в день за компом: маю місцями навколо очей невеликі зачатки зморшок, а також, через періодичний (частий) стрес на роботі та недосип, потемніння та невеликі мішки під очима. Використовую крем Avon протягом 10 днів з моменту оримання щодня, наносячи його і знизу, і зверху, як і було вказано в інструкції. Хочу зауважити, що до цього я користувалася, іншим кремом, тож фактично замінила той попередній крем кремом від Avon, тобто, так би мовити, я не починала з нуля.

Для більш чіткого розуміння, чи приносить крем результати, звичайно, треба використовувати його довше, ніж 10 днів, але на даний момент результатом задоволена, шкіра навколо очей виглядає приємно.
Але треба ще пам'ятати, що крем - це лише частина комплексу по догляду за собою. Якщо ви погано харчуєтесь і спите, постійно нервуєте, курите або зловживаєте алкоголем, то жоден крем не допоможе)))

Мені сподобалася текстура крему (він досить густий і щільний, але швидко всотується і не викликає відчуття важкості на тонкій шкірі навколо очей) і те, що в крему дуже слабкий і невиражений запах. Алергічних реакцій або інших неприємних відчуттів у мене крем не викликав (але в мене немає схильності до алергій, а ви не забувайте читати склад).

Особисто я планую цей крем використати до кінця і можливо куплю повторно.
У відгука 0 коментарів
Helga2023

Посилка

Отримала посилку і одразу почала тестування))
У відгука 0 коментарів
Helga2023

відгук на сайті Avon.ua

Підкажіть, як залишити відгук на сайті Avon.ua? Маю на цьому сайті обліковий запис клієнта, але щось ніяк не можу розібратися, де там є опція писати огляди.
У відгука 1 коментар