Shining_angel
Shining_angel
Новачок
Відгуки Shining_angel
Коментарі Shining_angel
Отримано лайків
1 Like
Shining_angel

Квітнева пропозиція від Avon

Вітаю!
Дякуючи порталу Naproby мені пощастило протестувати продукцію від Avon. Це перша косметика мого дитинства) Тоді в мене завжди були в косметічці їх продукти - туш, пудра, тональний крем та обов'язковово помадки та блиски.
На тестування я отримала три продукти - багатофункціональну туш для вій 5-в-1, крем для шкіри навколо очей Енергія протинолу та міні версію парфуму Today Tomorrow Always wonder.
Продукцію тестую вже напротязі неділі і вже можу поділитись враженням.

Почну з туші True 5 in One Lash Genius mascara. Вона має насичений чорний колір і гарну консистенцію(не рідка як часто буває). Щіточка велика, силіконова. Я такі не дуже люблю, але на здивування вона мені підійшла. Добре промальовує та надає віям гарний об'єм та подовження. Напротязі дня не осипається, навіть коли гарно її нашарувати. З мінусів - не зручно фарбувати нижні вії.

Крем для шкіри навколо очей Енергія протинолу має приємну текстуру, не залишає липкості та підходить під макіяж. Запах приємний та майже не помітний. Не стягує, непогано зволожує.

Парфум TTA Wonder. Мені не зайшов( Але дуже сподобався мамі.
Він має весняний квітковий аромат. Ноти аромату - не ролі, бергамот, кедр. Достатньо стійкі, на одязі аромат тримається і на наступний день.
Такий міні формат парфумів зручно носити із собою в сумочці.

Вдячна Naproby.ua та Avon за можливість спробувати цікаву продукцію!
У відгука 0 коментарів