Опенько Яна
Опенько Яна
Новачок
Відгуки Опенько Яна
Коментарі Опенько Яна
Отримано лайків
2 Like
Опенько Яна

NAN 4 OPTIPRO

Дякуємо за можливість продегустувати суміш NAN 4 OPTIPRO!
Ми переходили на суміш з NAN 3 optipro , тож перехід пройшов легко, без розладів травлення та алергії, сину дуже сподобалось, просив ще.
Суміш добре розчиняється не утворюючи комочків та піни. На запах приємна, дитина пʼє з задоволенням. Як на мене, то спати ми стали спокійніше. Живіт спокійний, стул не змінився.
Мені, як мамі, дуже важливий склад суміші, який містить вітаміни, мінерали та пробіотики, щоб організм гармонійно розвивався, а що не менш важливе (!) не містить пальмової олії. Також важливо, що NAN 4 OPTIPRO виробляється у Європі за високими стандартами якості та безпеки, тож можна довіряти її складу.
Суміш рекомендую іншим мамам.
У відгука 0 коментарів
Опенько Яна

Тестування сухої молочної суміші NAN 3 OPTIPRO

Дуже приємно було отримати на дегустацію суміш NAN 3 optipro. Перехід на суміш пройшов легко, без розладів травлення та алергії, сину сподобалось, будемо купувати:)
Суміш добре розчиняється не утворюючи комочків та піни. На запах приємна, дитина пʼє з задоволенням, сон спокійний. Живіт спокійний, стул не змінився.
Подобається, що суміш з олігосахаридом грудного молока, що є дуже корисним для наших малят, сприяючи правильному формуванню імунітету та білок Optipro, який не менш важливий діткам для правильного формування процесів обміну речовин. Склад суміші як на мене ідеальний - містить вітаміни, мінерали та пробіотики, щоб організм гармонійно розвивався, а що не менш важливе (!) не містить пальмової олії. Ще важливо, що NAN 3 OPTIPRO виробляється у Європі за високими стандартами якості та безпеки, тож можна довіряти її складу.
Суміш буду рекомендувати іншим мамам.

Окремо хочу сказати, що я довіряю виробнику, ми є активними споживачами продукції бренду Nestle, прикорм починали з овочевих та фруктових пюре, каш та обідів, зараз активно споживаємо снеки та фруктові паучі на прогулянці (gerber/gerber organic) . Подобається, що все натуральне та без доданих цукрів.
У відгука 0 коментарів