SvitLana*
SvitLana*
Новачок
Відгуки SvitLana*
Коментарі SvitLana*
Отримано лайків
0 Like
SvitLana*

Тестування суміші NAN 4 OPTI PRO

Суміш NAN 4 OPTI PRO розроблена та ідеально підходить для діток з 18 місяців. Чудова заміна коров'ячого молока. Суміш має гарну, зручну герметичну упаковку з мірною ложечкою. Готується легко, швидко розчиняється. Суміш має гарний склад: містить цілий комплекс поживних речовин, вітамін D, кальцій, залізо і головне не містить пальмової олії. До складу суміші входить пробіотик який формує нормальну мікрофлору кишечника тож проблем з животиком дитина не має. Донечка з великим задоволенням смакує суміш два рази на день, вранці та ввечері перед сном. Після вживання суміші дитина спить міцно і спокійно.
На сьогоднішній день суміш NAN 4 OPTIPRO є однією з найкращих.
Дякую за можливість участі в тестуванні дитячої молочної суміші NAN 4 OPTI PRO!
У відгука 0 коментарів
SvitLana*

Тестування суміші NAN® 3 OPTIPRO®

NAN 3 Opti Pro високоадаптована суміш.Дитина з великим задоволенням вживає, ніколи не будо проблем з животиком, так як суміш містить пробіотик який формує нормальну мікрофлору кишечника дитини та підтримують здорове травлення. Суміш має гарний склад, не містить пальмової олії, містить вітаміни, мінеральні речовини: натрій, калій, хлориди, кальцій, фосфор, магній, селен, залізо, цинк, мідь, йод, які забезпечують гармонійний розвиток дитини. Зараз нам 1 рік 2 місяці, суміш п'ємо 3-4 рази на день, в основному перед сном. Після вживання суміші дитина спить міцно і спокійно.
На сьогоднішній день суміш Nan 3 Opti Pro  є однією з найкращих. Згідно штрих коду країна виробник Швейцарія, європейська якість, однозначно рекомендую.
У відгука 0 коментарів