Romawka
Romawka
Знавець
Відгуки Romawka
Коментарі Romawka
Отримано лайків
0 Like
Romawka

Дегустація киселиків

Мабуть вперше пробувала киселі. Дуже сподобався смак! Легкі та швидкі у приготуванні. Класно, що багато сушених ягід. Особливо сподобались ті що готуються за 30 сек. Зручно взяти на роботу. Можна смакувати як теплими так і холодними! Класна текстура! Відгук найпозитивніший!
У відгука 0 коментарів
Romawka

Аха гранола

Упакування дуже красиве та зручне! Гранола горіхова- різноманітні горіхи, гранола суха, з карамельним смаком! Ягідна гранола- з кислинкою із йогуртом дуже смачно! Признаюсь чесно пів пачки горіхової граноли з’їли ідучи додому із пошти. Просто так як снеки. Не могли із сином відірватись. То тепер наша улюблена. Пробували і з молоком і з йогуртами, кефіром, ряжанкою. Мені найбільше сподобалось із гарячим молоком.
У відгука 2 коментарі
Romawka
Сьогодні не стрималася і купила кг абрикос. Аж не віриться що за 15 хв надзвичайний джем. Швидко, якісно і неймовірно смачно. Абрикос. Цукор. Желфікс 1:1
У відгука 0 коментарів
Romawka
Не втрималась і одразу спробувала. Желе-джем з червоної потічки. 1 кг порічки перетерла через сито. Додала 1 пакетик желфіксу 1:1 ванільний цукор dr. Oetker та лимонну кислоту dr. Oetker та кілограм цукру. Довела до кипіння. 5 хв прокипіло. Залила в банку та закрутила. Джем вийшов цікавий. Солодкий. Густий. Прозорий.
У відгука 0 коментарів
Romawka
Сьогодні отримала посилочку. Дуже круті наклейки на баночки 3 пакетика лимонної кислоти і 6 пакетиків желфікас. Рецепт вишневого джему та рецепти джемів!
У відгука 0 коментарів