Svetislava
Svetislava
Експерт
Відгуки Svetislava
Коментарі Svetislava
Отримано лайків
7 Like
Svetislava

Продовження тестування

#naprobuua
Із задоволенням продовжила тестування запропонованої продукції TRONA. Сьогодні це був порошок TRONA Color. Прала кольоровий одяг після тренувань у тренажерці ( ручне прання ) – результат суперський, ніякого навіть натяку на запах поту. Імпонує нав'язливий приємний аромат порошку. А також одяг, який з родиною забруднили на вилазці у лісі ( машинне прання ). Переважно це були плями від трави та пікніка. Порошок впорався на відмінно. Я дуже задоволена результатом. Можу впевнено рекомендувати друзям!
У відгука 2 коментарі
Svetislava

Початок тестування

Отже, сьогодні я розпочала тестування продукції «Trona» від українського виробника ПП ВКФ «Полімер». Отримала набір із 3 пральних порошків: TRONA Universal - 1 шт. – 500 гр, TRONA Color – 1 шт. – 500 гр, TRONA Sensitive – 1 шт. – 500 гр. А також – сувенірні блокнот для записів і ручку. Також хочу особливо зауважити, що до набору додавалися сертифікати, що підтверджували безпечність цих мийних засобів і їх відповідність всім нормам ДСТУ. У складі продукції мені імпонує присутність аналогу єгипетської солі і гіпоалергенна, екологічна сутність.
Дизайн упаковки порошків досить привабливий, тож у магазині на нього потенційний покупець точно зверне увагу 
Тестування почала з порошку Універсального. Прала білі речі, використовуючи дозування згідно інструкції для середнього забруднення. Досить економне використання – як ще один плюс.
Із завданням порошок справився дуже добре. Білизна чиста і має приємний альпійський аромат. Намагаюсь ніколи не обирати порошки з агресивними віддушками, тому для мене це теж має значення.
На даний момент тестуванням задоволена.
Добре, що наші виробники дбають про екологічність продукції і пропонують достойний рівень.
Дякую за надану можливість тестування!
У відгука 3 коментарі
Svetislava

Продовження тестування

Враження від тестування тільки позитивні. Вологий корм став просто фаворитом годування, Персик явно надає йому перевагу у порівнянні з усима тими, що пробували давати йому раніше. Сухий корм йому теж до вподоби – не залишає ні крихітки . Всі домашні помітили, що котик став більш енергійним, просить гратися із донькою і більше бігає. Напевно, як і результат цього –збільшення рухливості – став більше пити водичку. Відмітили нормалізацію ваги – вона зменшилася на 300 гр за час тестування і це досить приємно, бо у Персика був перебір із цим . Продовжуємо тестування із великим задоволенням !
У відгука 8 коментарів
Svetislava

Початок тестування

Отже, ми з Персиком почали розпочали тестування продукції ТМ «Purina One». Отримали дуже великий набір з 40 паучів вологого корму та 1 упаковки сухого корму на 800 гр. Персик був сильно здивований, побачивши таку кількість перспективної смакоти . На фото можете побачити, що він у легкому шоці від такого подарунка 
Нашому котику скоро вже 5 рочків і він звик харчуватися сухим кормом та м’ясом телятини. З вологим кормом ( різних виробників ) якось його відносини не складалися. Деякі навіть не хотів куштувати, від деяких йому було недобре. Тож, тестування з осторогою почали саме з вологого корму – з індичкою та зеленою квасолькою. Але, навіть відкриваючи пауч, вже було зрозуміло, що йому сподобався навіть аромат смаколика. І пригостившись, він був явно не проти ще добавки. Але ми притримуємося рекомендацій щодо норми.
Вже третій день Персик їсть із великим апетитом, активний і задоволений життям. З нетерпінням чекає чергової порції. Приємно бачити, що це харчування у нього гарно засвоюється. Дякую за надану можливість тестування!
#naprobuua #naprobuuaPurina #PurinaONE_
У відгука 0 коментарів
Svetislava

Джем із Желфікс

Дуже вдалим вийшов джем із винограду і персику. На 1 л виноградного і персикового соку пішло 300 гр цукру і пакетик Желфіксу. Фактично час витрачено тільки на приготування соку, а на сам джем – лічені хвилини. Це досить помітна економія сил і часу. Вже спробували джем на тостах – дуже смачно!
У відгука 0 коментарів