gbehter
gbehter
Експерт
Відгуки gbehter
Коментарі gbehter
Отримано лайків
17 Like
gbehter

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Вітаю всіх) З Новим роком 🌲 Продовжуємо тестувати чудову продукцію,а саме киселі від Dr.Oetker. Фаворитом став кисіль з лісовими ягодами. Дуже смачний, виміру солодкий, легкий у приготуванні. Хто ще не куштував - моя щира рекомендація.Спробуйте, Ви обов'язково залишитесь задоволені!!!
У відгука 0 коментарів
gbehter

Смаколики

Отримала посилочку, зі смаколиками. ВПЕРШЕ бачу кисіль швидкого приготування, дуже зручно та швидко. На смак в міру солодкий, дуже приємно здивавона, що цілі ягідки є у складі. Спробували малиной та лісові ягоди, ще є полуничний. Рекомендую спробувати, це дуже смачно)
У відгука 0 коментарів
gbehter

Супер стійка червона помада Ultra Matte від Avon

Даже вдячна за можливість протестувати помаду, та ще й червоного кольору. Ніколи раніше, не спробувала б і не купила помаду в такому кольорі. Але завдяки цьому тестуванню, змінила свою думку, зрозумівши одне, що завжди треба експериментувати та пробувати щось нове та незвичне для себе!Щодо самого продукту, окрім приємної на дотик помади, сама вона гарна та насиченого кольору , ніжний приємний запах.Гарно наноситься на вуста, висока стійкість, кава, їжа ... А помада тримається, це дуже важливо. Виходиш вранці на роботу з гарними червоними вустами, повертаєшся додому ТАКОЖ гарною) Дякую за таке тестування, та якісний продукт.Тестували помади з подружками, вони залишилися також задоволеними.
У відгука 2 коментарі
gbehter

Тестування помади від Avon

Доброго вечора! Забрала свою довгоочікувану посилку,в якій була червона помада від Avon, та пробник сироватка для обличчя. З першого дотику навіть ще не відкривши помаду, вона вже вражає.Дуже стильний футляр, чорного матового кольору, виглядає дуже стильно, приємно тримати в руках.Відкришвши, бачимо гарний, насичений червоний колір, чіткі контури. Дуже ніжна та приємна на запах.Задишилось спробувати на губах, та подивитись наскільки довго її вистачає при використанні.Але з першого погляду помада вражає! Будемо тестувати.Дякую за увагу)
У відгука 6 коментарів
gbehter

Участие

Очень надеюсь нам повезет. Так давно не попадали на тестирование. С каждым разом отбор все тщательней. Или просто не везёт.Но мы с малышами верим в удачу .
У відгука 1 коментар