katycenka
katycenka
Експерт
Відгуки katycenka
Коментарі katycenka
Отримано лайків
0 Like
katycenka
Ось таке вибиває незнаю що робити
У відгука 0 коментарів
katycenka
Підскажіть будь ласка чи все я виконала для заповнюванння етогової анкети. І підскажіть як поділитися на сайт фейсбука тому що раніше кидала через вконтакті там все було по другому.
У відгука 3 коментарі
katycenka
Доброго дня всі учасники на пробу. #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу. Вітаю вас з Новим Роком. Бажаю всім Щастя і великого здоров'я. Хочу написати заключний отзив. Я дуже рада що приймала участь в такому чудовому тестуванні. Продукція вся дуже класної якостіі супер смачна. Упаковочки кольорові що звертає увагу навіть дитина. Хочу попробувати ще дуже багато з цієї продукції. І буду рекомендувати своїм друзям. Дівчата подруги які тестували разом зі мною також покупляли вже і какао і муси з різними смаками.
У відгука 0 коментарів
katycenka
І ще раз доброго вечора. Сьогодні балувала своїх діток вкусняшками. Приготувала какао дуже сподобалось я б сказала що воно навіть більше схоже на несквік дуже смачне. Використала ванільний цукор для пінтейків дуже ароматний я б сказала навіть можна розділити на 2 частини. Зробила пудинг дуже смачний добавляла в нього цукор і цедру. Порадувало що правдиво написана кількість молока яку потрібно добавляти консистенція вийшла чудова. Дітям дуже все сподобалось, єлі всигла сфотографувати))))))
У відгука 0 коментарів
katycenka
Доброго вечера. Хочу поділитися своїми враженнями від цього тестування #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу. Дуже сподобався зовнішній вигляд всього набору що прийшов для тестування. Все дуже кольорове і не можливо не звернути на них увагу навіть в магазинах. Дуже класний декор не ломиться як більшість декорів і дуже хороші кольори. Книжечка сподобалась своїми різноманітностями рецептів.
У відгука 0 коментарів