gal4on_ok
gal4on_ok
Новачок
Відгуки gal4on_ok
Коментарі gal4on_ok
Отримано лайків
0 Like
gal4on_ok
Вітаємо перших щасливчиків!!!!!! А ми з синочком будемо тримати кулачки та надіятись, що нам теж пощастить))) Чекаємо ваших відгуків)
У відгука 0 коментарів
gal4on_ok
Класнючий проект!!! Ще й напрочуд актуальний для нас) Повністю ще не можемо відмовитись від підгузників( Особлива проблема для мене - це зміна їх вночі(синочок страшенно нервує, плаче). Іноді вдіну як вийде, щоб не нервував, а вранці - сюрприз((( калюжа і сам мокрий. Задумувалась над підгузками-трусиками для зручності та не визначилась ще остаточно) Надіюсь дане тестування допоможе мені прийняти рішення. Заповнила анкету) Будемо разом з синочком тримати кулачки;)))
У відгука 0 коментарів
gal4on_ok
Вітаю всіх експертів!!! Чекатиму на відгуки)
У відгука 0 коментарів
gal4on_ok
Даний проект-тестування від порталу на-пробу просто супер-мрія!!!У нас теж комплект від Electrolux тільки інші моделі, якими користуюсь 1,5 роки. Цей час на кухні проводжу із задоволенням! Індукційна варочна поверхня взагалі перевернула моє уявлення про електроплити!!! Їсти готувати на ній одне задоволення. А духовка пече фантастично все(особливо торти-це моє хобі)!!!Звісно, що реєструватись не буду, але з задоволенням почитаю відгуки експертів. Всім успіху!
У відгука 2 коментарі
gal4on_ok
Побачивши відгуки про тестування пароочисника від Kärcher з захватом читала про результати прибирань і навіть задумались про покупку такого диво-агрегату завдяки якому можна блискуче прибирати без хімії! Та дізнавшись інформацію про нове тестування прасувальної станції SI 4 Premium Iron зрозуміла - ось вона - моя мрія!!! Якість продукція Kärcher - завжди на висоті! Це кажу з особистого досвіду, так як маємо пилосос цієї фірми))) Така станція безперечно полегшить прасування та зробить блискучим прибирання завдяки незалежному пароочиснику в складі станції, як результат більше вільного часу та менше втоми від домашніх справ!!!А це важливі переваги для молодих мам, адже хочеться більше часу приділяти дітям. Дуже хочеться протестувати особисто цю дивовижну станцію-мрію та поділитись враженнями. Буду чекати на диво від порталу на-пробу;)
У відгука 0 коментарів