Vivienne
Vivienne
Експерт
Відгуки Vivienne
Коментарі Vivienne
Отримано лайків
8 Like
Vivienne

Враження про препарат

Проблеми зі сном почались після блекаутів минулого року, коли після 12ї ночі доводилось займатися денними справами. І так, з того часу не вдалося налагодити нормальний графік.
Дуже вчасно почалося тестування препарату Мелоксонін Спрей, в якому мені пощастило приймати участь. Це засіб для пришвидшення засинання і покращення якості сну. Комбінація рослинних компонентів з мелотоніном діє м'яко, але ефективно. Особливо мене порадував компонент 5-гідроксітриптофан, бо якраз шукала чи є добавки з ним в продажу. Він зменшує вплив стресу на організм, впливає на процеси біосинтезу нейромедіаторів серотоніну. "свіжіша" голова після сну) А це я однозначно помітила вже після декількох вживань цього комплексу. На смак він, до речі, як зубна паста для мене😁
В буклеті "Персональний план сну" можна відмічати свій прогрес, а також є корисні посилання з порадами і тестами.
Через лише 1.5 тижні тестування досить важко написати якийсь остаточний висновок, але враження про спрей хороші. Почуваюся більш відпочилою і бадьорішою, навіть якщо не вдалось поспати "одним шматком" через кляті тривоги.
По фітнес-браслету теж показало, що фаза глибокого сну збільшилась в середньому на 10%.
Був ще мінімальний дещо неприємний ефект на органи травлення, але теж не стверджую, що точно від засобу. Зараз відмінила на декілька днів для перевірки.
Тестуватиму далі точно, до повного використання флакону. І допоки не здобуду головну ціль - зміщення годин засинання.
У відгука 0 коментарів
Vivienne

Час налагодити режим сну.

Отримала посилку 31-го березня. Гарно упакована, всередині окрім самого засобу, є ще брошура "Персональний план сну", де зручно фіксувати і відслідковувати чи є прогрес, чи ні.
З якістю сну ще допомагатиме мені фітнес-браслет, який вираховує час засинання і прокидання. Хоча ці дані не є супер точними, але однозначно корисні.
Починаю тестування!
У відгука 0 коментарів
Vivienne

Завершальний відгук

Отримавши набір від Avon, я тестувала новинку - матову помаду з гіалуроновою кислотою, а мама - туалетну воду Today.
Відтінок мені попався соковитий, ягідний такий - Siren Red. Наноситься чітко, суперкомфортний на губах, а пахне як! Мені важливий аромат, навіть декоративної косметики. Помада навіть ледь солодкава на смак) Памятаю, як в Ейвон був улюблений солодкий кавуновий блиск для губ, він був ідеальний) Але, на жаль, зняли з виробництва і більше не повторювали подібних продуктів...
Помада наполовину з'їдається після їжі, тож стійкість як у зволожувальної, а не матової. Це і добре, бо зараз шкіра дуже суха після зими, тому маю 2 в 1 - і догляд, і колір позитивний дуже) Точно придбаю ще собі якусь нюдову з асортименту.
Враження мами щодо аромату водички лише хвалебні, вона нею дуже задоволена. Запах по різному розкривався у нас, мені наприклад був досить заважким як на весну. Мамі навпаки, асоціюється з весною і теплою погодою.
Ще великий плюс компанії за те, що не тестують засоби на тваринах - це просто дуже важливо!
У відгука 2 коментарі
Vivienne

Почніть весну з Avon

Отримала набір для тестування від Avon майже відразу після оголошення списку учасників, що прямо блискавично!
Помада у відтінку Siren red. Дуже смачно пахне) Відгук напишу вже в соцмережах. Але круто виглядає, зайшла на сайт подивитися на інші відтінки.
Водичку віддала мамі на тестування, обіцяла поділитися враженнями))
У відгука 0 коментарів
Vivienne

((

Знову не пощастило потрапити в список(( так люблю цю фірму, але щось я їм не подобаюся....((((
У відгука 1 коментар