vira_lviv
vira_lviv
Новачок
Відгуки vira_lviv
Коментарі vira_lviv
Отримано лайків
4 Like
vira_lviv

Чекаємо!

Дякуєм, що попередили!
У відгука 0 коментарів
vira_lviv

Чекаємо з нетерпінням результатів.

Дуже хочеться потестувати холодильник з смарт-управлінням. Маємо різну техніку з таким - дуже зручно і комфортно. Якщо попаду в число вибраних, обіцяю, для #naprobu хороші технічні відгуки, так як працювала в магазині техніки і знаю, що в холодильниках найважливіше!
У відгука 4 коментарів
vira_lviv
Нічого собі!!! ДЯКУЮ!!! Дуже здивували! Тепер дійсно не тільки прибирання, а й поїздки будуть комфортніші! Дякую, Karcher!!!!
У відгука 1 коментар
vira_lviv
Підсумовуючи, можу добавити, що цей порохотяг надзвичайно потрібний якщо: 1. кожен день прибираєте(коли є діти, тварини, птахи) - легко діставати/ховати сам прилад, і легко пилососоти поверхні. 2. не хочете шуму (особливо коли тонкі стіни, тварини/птахи лякливі, діти маленькі і часто сплять) - дійсно, він дуже тихо працює. 3. хочете економний порохотяг та, який займає мінімально "окремого місця перебування". 4. хочете максимальної потужності в прибиранні на всіх поверхнях в домі (ламінат, плитка, шкіра, оббивка, фурнітури меблів, та ін.) - дійсно легко ковзає по всіх поверхнях, і не залишає слідів. Відео по прибиранню на різних поверхнях: https://www.youtube.com/watch?v=zrwAAJEQ9no https://www.youtube.com/watch?v=AKSv-y7_pGU https://www.youtube.com/watch?v=LmmfsPbFLxs https://www.youtube.com/watch?v=_JdI6bdN0sQ
У відгука 2 коментарі
vira_lviv
Добавлю ще і я про очищення шафи-купе порохотягом Kärcher VC 3 Premium. Супер!, і це мяко сказано.Дуже легко вичищає всі шви в фурнітурі шафи, особливо де колеса їздять і кріпиться дзеркало. Там завжди дуже багато пилу і важко його дістати було, але з насадкою для меблів щітка легко все витягає і порохотяг всмоктує. Для мене це знахідка, так як маєм дві величезні шафи купе і було проблемою дістати всю пилюку на фасадах саме з цих швів.
У відгука 1 коментар