Tanushka87
Tanushka87
Експерт
Відгуки Tanushka87
Коментарі Tanushka87
Отримано лайків
22 Like
Tanushka87

Результати першого тижня користування

1+
Перший тиждень користування сироваткою добіг свого кінця і я готова поділитися з вами своїми результатами і спостереженнями.
УПАКОВКА. Сироватка подається у скляній пляшечці з дозатором. Одного повного натискання мені вистачає на обличчя та шию, що дуже зручно. Загалом, наявність дозатора дозволяє максимально економно використовувати сироватку, що немало важливо.
ЦІНА. Оскільки мені стало цікаво, скільки коштує цей достойний засіб догляду за обличчям, то вирішила глянути ціну. Була приємно вражена, ціна коливається від 300 до 400 грн, в залежності від того, де саме замовляти. Для порівняння брала схожі за своєю дією сироватки інших фірм, і Avon anew Protinol виграє за своєю доступністю і співвідношенням ціна/якість/результат.
ТЕКСТУРА/ЗАПАХ. Сироватка Avon anew Protinol має перламутровий відтінок та легку текстуру, за рахунок якої нанесення відбувається максимально комфортно і легко, а однієї краплини вистачає на обличчя та шию. Запах ненав'язливий легкий, який зникає вже за 15 хвилин, атому не стане на заваді використання ваших улюблених парфумів.
РЕЗУЛЬТАТ. Для чистоти експерименту маю відзначити, що в свої 34 роки, я не маю глибоких помітних зморщок на обличчі - дякую генетиці і природі. Проте, третя вагітність і тривале грудне вигодовування останнього року, а також постійні недосипи і стреси, все ж позначились на моїй шкірі, і за короткий проміжок часу у мене з'явились дрібні мімічні зморшки на лобі та між бровами. Оскільки б'юті процедури робити я поки не можу, оскільки досі годую донечку, то шукала засоби, які допоможуть призупинити поглиблення цих зморщок. І, о диво, стаю експертом для тестування цієї чудової сироватки.
Тож щодня вранці та ввечері я наносила масажними рухами сироватку на ділянку обличчя та шию. Одразу після нанесення я відчувала мінімальний зігріваючий ефект. За рахунок перламутру, шкіра після нанесення набуває легкого сяйва, проте настільки непомітного (не як жирний блиск), що схоже на те, що шкіра світиться зсередини здоров'ям.
Особисто я помітила, що ліфтинговий ефект є одразу після нанесення сироватки. Тому було цікаво, чи є накопичувальний ефект. Після тижня користування можу сказати, що він таки є. Особливо гарно це помітно на шиї, оскільки там у мене глибші зморшки-заломи.
Також варто відмітити,що одразу після нанесення є мінімальний ефект липкості, проте, оскільки після сировитки рекомендовано використовувати крем, цей ефект повністю нівелюється.
Сподіваюсь, цей відгук був для вас корисний
Якщо так, то підтримайте мене лайками🤗 А я рухаюсь далі до наступного тижня використання сироватки Avon anew Protinol.
У відгука 8 коментарів
Tanushka87

Отримала свою посилочку❤️

1+
Сьогодні отримала свою посилочку із сироваткою. Окреме дякую організаторам за пакування - таке враження, що в мене День народження ☺️ Неймовірно гарно і я вся у передчутті тестування. Але основне враження мене чекало після відкриття - сироватка вся світиться, вона перламутрова! Запах ненав'язливий, на шкірі лишається легким світінням. Все, біжу випробовувати!
У відгука 5 коментарів
Tanushka87

Topicrem - ідеальне рішення для сухої шкіри

Отже підійшло до завершення моє тестування чудового зволожуючого засобу TOPICREM і я готова поділитися своїми враженнями з вами.

З приходом холодів моя шкіра потребує максимального зволоження. На скільки сильно я була здивована, коли Topicrem допоміг мені у пошуку ідеального рішення. Але давайте про все по порядку.

Ультразволожуюче молочко для тіла TOPICREM - це глибоко зволожуючі емульсія білого кольору з легкою текстурою та ненав'язливим ароматом. Topicrem допомагає усунути більшість проблем, які можуть виникати внаслідок сухості шкіри.
Після того, як я користувалась емульсією Topicrem щодня, можу сказати наступне:

✅Маючи легку структуру, молочко ідеально наноситься на значну поверхню шкіри, а тому є максимально економним у використанні.

✅Кожен може обрати свій об'єм емульсії, адже він представлений у тюбі 200 мл та пляшці 500 мл.

✅Легкий і ненав'язливий аромат дозволяє спокійно використовувати емульсію навіть вранці.

✅Відчуття максимально зволоженої шкіри залишається протягом 24 годин, при цьому не залишаючи жодних неприємних відчуттів, як от відчуття липкості чи плівки.

✅В своєму складі TOPICREM має 20 високоочищених інгредієнтів, він є гіпоалергенним та дозволений для використання діткам від народження.

✅Яким було моє здивування, коли Topicrem допоміг зменшити прояви атопічного дерматиту у моєї донечки.

Тож, в результаті мого тестування, я прийшла до однозначного висновку - я рекомендую його для діток, що мають схожі проблеми, а також для глибокого зволоження усіх ділянок тіла та обличчя у дорослих.

Відмінно підійде мамусям, які нещодавно народили для швидшого відновлення шкіри після вагітності, для попередження зморщок а області декольте, заломів на животі чи стегнах.

#naprobuua #naprobuua_topicrem
#topicrem #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Tanushka87

Перше враження чудове!

Вже кілька днів активно тестую зволожуючу емульсію Топікрем разом з донечкою.
Перші враження просто чудові. Перш за все, емульсія дуже легкої консистенції, тому нема відчуття плівки на шкірі. Вона дуже легко наноситься і тому досить економна у використанні.
Варто відмітити, що крем має легкий ненав'язливий аромат, тому можна користуватися як вранці, так і ввечері, вона не переб'є запаху парфумів.
Останні місяці я була в постійному пошуку щволложуючого засобу для тіла, оскільки після третіх пологів, живіт потребував максимального зволоження, щоб повернутися у свій нормальний вигляд. Більшість засобів зволожувати або ненадовго, або лишали липку плівку на шкірі. Я просто в захваті, що так збіглося і знайшла свій засіб - відчуття зволоження триває протягом 12 годин! Намастивши тіло вранці, ще ввечері я відчуваю гладкість та насиченість шкіри.
З приводу дерматиту у донечки на ніжках, теж варто сказати. Звісно, він не зник за кілька днів, проте, не має такого вираженого шелушіння, лише почервоніння лишилось. Цей засіб дійсно заслуговує на увагу мам.
Тим часом, продовжуємо тестування.
У відгука 7 коментарів
Tanushka87

Отримала свій Топікрем

Нарешті і я отримала свою посилочку. Перші враження чудові! Консистенція крему легка і має ненав'язливий легкий аромат. Вже сьогодні спробувала намастити доню, бо в неї є осередки дерматиту. Одразу помітне зволоження , а також нема відчуття жирності крему, що так важливо для дитячої шкіри. Ввечері і на собі випробую!
У відгука 0 коментарів