Доброго дня. На вихідних я приготувала шоколадний бісквіт та вирішила по максимуму використати продукцію з нашого набору. Тепер хочу розповісти про кожний компонент окремо.
Найбільше мені сподобалось какао. Зазвичай я використовувала какао дешевших виробників, але після того, як я спробувала це какао, навряд чи я зможу повернутись до дешевших аналогів. Какао дійсно якісне, має чудовий виразний шоколадний аромат. Раніше мої шоколадні бісквіти мали коричнево-оранжеве забарвлення, а цього разу в мене вийшов аж чорний бісквіт. Смак теж відмінний - шоколадно шоколадний. Негативних факторів я в ньому не помітила.
На другому місці моїх фаворитів чорно-біла глазур. Вона зручна та проста у використанні, нічого не треба змішувати, витрачати додатково час чи інгредієнти. Просто розігрів і можна використовувати. Глазур дуже швидко охолоджується, тому з нею потрібно працювати швидко. Будь-якій десерт така глазур зробить святковим. Після висихання не осипається. З недоліків хочу відзначити смак, як на мене не достатньо солодкий та шоколадний.
Пудинг я вперше використовувала як крем для перемащування. Мені знову ж таки сподобалось, як швидко і просто його готувати. Текстура в мене вийшла не дуже кремова та не зовсім однорідна, але було доволі смачно, що для мене є найголовнішим.
Розпушувач нормальний з своєю задачею впорався. Також я використовувала рідкий ароматизатор Ваніль марки DrOetker ну це вже давно перевірений продукт, який я регулярно використовую. Особисто для мене рідкий формат ванілі зручніший та економніший. Головне не переборщити, бо цей ароматизатор досить концентрований.
Загалом бісквіт вдався смачним та красивим. Кума Танюша оцінила мої старання та отримала в подаруночок набір для тестування.