1lona
1lona
Новачок
Відгуки 1lona
Коментарі 1lona
Отримано лайків
0 Like
1lona
Ось і підійшло до кінця моє тестування шампуня та бальзама NIVEA серії "Молочко для волос" та хочеться підбити невеликий підсумок. Хоч і часу на тестування було не так багато для себе я відмітила такі результати 1. Волосся блискуче та шовковисте 2. Легко розчісується та не електризується 3. Шкіра голови без подразнень 4. Волосся не пушится та краще вкладається 5. Волосся швидко жирніє Шампунь мене не вразив або просто для мого жирного волосся він не підійшов. Бальзам класний мені сподобався надалі буду користуватись.
У відгука 3 коментарі
1lona
Після декількох разів викоритання шампуня та бальзама можу зауважити, що волосся дійсно стало більш блискучим проте стало швидше жирніти. Добре і те що негативних факторів впливу на волосся та шкіру голови я не помітила, шкіра голови не чешеться, волосся не електризується і лупи немає. Про остаточні результати говорити рано, продовжую тестування.
У відгука 1 коментар
1lona
Моє перше враження від лінійки "Молочко для волосся" Здоровий блиск було не однозначним. Шампунь як на мене надто рідкий та має надто різкий запах, а от бальзам повністю мені підійшов. Волосся стало більш гладеньким та блискучим.
У відгука 1 коментар
1lona
Доброго дня. На вихідних я приготувала шоколадний бісквіт та вирішила по максимуму використати продукцію з нашого набору. Тепер хочу розповісти про кожний компонент окремо. Найбільше мені сподобалось какао. Зазвичай я використовувала какао дешевших виробників, але після того, як я спробувала це какао, навряд чи я зможу повернутись до дешевших аналогів. Какао дійсно якісне, має чудовий виразний шоколадний аромат. Раніше мої шоколадні бісквіти мали коричнево-оранжеве забарвлення, а цього разу в мене вийшов аж чорний бісквіт. Смак теж відмінний - шоколадно шоколадний. Негативних факторів я в ньому не помітила. На другому місці моїх фаворитів чорно-біла глазур. Вона зручна та проста у використанні, нічого не треба змішувати, витрачати додатково час чи інгредієнти. Просто розігрів і можна використовувати. Глазур дуже швидко охолоджується, тому з нею потрібно працювати швидко. Будь-якій десерт така глазур зробить святковим. Після висихання не осипається. З недоліків хочу відзначити смак, як на мене не достатньо солодкий та шоколадний. Пудинг я вперше використовувала як крем для перемащування. Мені знову ж таки сподобалось, як швидко і просто його готувати. Текстура в мене вийшла не дуже кремова та не зовсім однорідна, але було доволі смачно, що для мене є найголовнішим. Розпушувач нормальний з своєю задачею впорався. Також я використовувала рідкий ароматизатор Ваніль марки DrOetker ну це вже давно перевірений продукт, який я регулярно використовую. Особисто для мене рідкий формат ванілі зручніший та економніший. Головне не переборщити, бо цей ароматизатор досить концентрований. Загалом бісквіт вдався смачним та красивим. Кума Танюша оцінила мої старання та отримала в подаруночок набір для тестування.
У відгука 0 коментарів
1lona
Доброго дня. Хочу поділитись з вами результатами мого експерименту. Виявляється ванільний пудинг дуже універсальний, його можна використовувати як окремий десерт або крем для торту, або соус до інших десертів. Можна самостійно регулювати його рівень цукру. За допомогою 1 чайної ложки какао можна перетворити його в шоколадний пудинг. Я дуже здивована як вийшло так, що раніше я рідко використовувала його в своїх десертах, адже з ним так легко працювати та вигадувати нові рецепти.
У відгука 5 коментарів