mermaidy
mermaidy
Новачок
Відгуки mermaidy
Коментарі mermaidy
Отримано лайків
0 Like
mermaidy
Чи виконала я всі вимоги? Беру участь вперше, старалася... Часу було мало - посилку отримали 19 грудня.
У відгука 4 коментарів
mermaidy
Окреме спасибі сайту за оформлення посилки - така турбота, ніби від рідної людини. Тематичні журнальчики про діток на додачу. Це так мило, ви ж в курсі, чим зайняти мам на прогулянці коли маленькі носики сопуть. Моя Дарина довго розглядала картонну промо-упаковку випуску ZOO, все показувала, де в намальованої лялі око. І вона відчула важливість справи, чемно вдягнувши свої перші в житті трусики.
У відгука 1 коментар
mermaidy
Про прекрасне вже написала. А тепер - ціна питання. Можна на упаковці дописувати: продам підгузники. Дорого. Оскільки отримала упаковку безкоштовно, щоб протестувати, ціну дізналась щойно в неті. Нуууу, удвічі дорожче ніж популярний DADA , трохи дорожчий ніж навіть Хаггіс і Памперс. Продукція суперська, і ціна їй відповідна. Дитинка може і паралельно на горщик намагатись сходити - це легко з трусиками. Як треба - розірвавши легенько по бокових швах, звільняєм малюка від закаканого підгузка(тобто не тягнем вниз трусики). Все продумано. Любий каприз - за ваші гроші...
У відгука 4 коментарів
mermaidy
Не можу не поділитися захопленням від продукту Libero UP&GO - адже всі батьки малюків знаходяться в постійному пошуку найкращого. Отже, це знахідка для непосид - удвічі швидше вдягнути, фіксація на животі - те, що треба -герметично і дуже ніжно працює цей еластичний поясок. Продумано навіть таку деталь як відправлення використаного підгузка у смітник - є спеціальна липучка, щоб компактно скрутити його і не порушувати естетичні почуття інших членів сім"ї Смайлик «wink» - всяке буває. І дуже важливо те, що між ніжками підгузок має вужчу форму та менше натирає при ходьбі та повзанні. На моїй пампушці не було слідів від резинок ні на талії, ні на ніжках. І це при ідеальному обляганні. Ну, ніжно і надійно, словом. Вищі технології у догляді за малятами. Тому, раджу користуватись і приєднуватись до ‪#‎Naproby_Libero‬ - там так багато цікавого!!!
У відгука 1 коментар
mermaidy
Вітаю! Отримала посилку 19.12.15., в цілісності та повній комплектації.
У відгука 0 коментарів