Pirenka
Pirenka
Знавець
Відгуки Pirenka
Коментарі Pirenka
Отримано лайків
0 Like
Pirenka
І ось такий рум"яний хлібчик на додачу.
У відгука 0 коментарів
Pirenka
Така вечеря буде готова всього за 30 хв. І вам при цьому не треба нічого перемішувати, перевертати. Цей час можна сміло використати для приготування салату, або спілкуванню з дітьми.
У відгука 0 коментарів
Pirenka
Ось такі чудові кексики спекла чудо духовка Electrolux CombiSteam Deluxe
У відгука 0 коментарів
Pirenka
І знову ж випічка. Цього разу кексики (cap cake). В духовій шафі Electrolux CombiSteam Deluxe навіть спеціальна програма для випічки є. В розділі "помощь в приготовлении"- "торт"- "мафіни". Вибирала я ручний режим. І за 20 хв. при температурі 160 градусів, я отримала чудові кексики, По одному рецепту можна пекти два види з какао і без. От ті що з какао, якщо перетримати бувають сухуваті. А тут гарнесенькі, м"якесенькі навіть на 3 день після приготування. Незнаю, як би вони далі зберігались, але нажаль на довший термін їх не вистачило. :) Хочу подякувати всім: проекту НА ПРОБУ, компанії Electrolux і всім експертам за таку чудову можливість потестувати техніку і поділитись враженнями. Ніколи раніше особливо прискіпливо не ставилась до вибору кухонної техніки, цікавив зазвичай дизайн, потужність і бренд. А тепер я зрозуміла, що вибиратии треба ще й функціональність. Я взагалі не розумію як я раніше жила без духової шафи Electrolux CombiSteam Deluxe. Під час періоду тестувань вона неодноразово мене виручала і з швидким приготуванням вечері і допомагала швидко щось приготувати коли неочікувано прийдуть гості. Шикарну картоплю фрі і неймовірно сочне м"яско яке вона приготувала нам, мої знайомі добре запам"ятали. А ще я готувала перець фарширований. Під час приготування він так гарненько пропарився, що зовнішній вигляд перчиків був немов намальований. Удачі всім і ще раз дякую за таку чудову можливість.
У відгука 1 коментар
Pirenka
Даний відгук стосуєтьмя запікання м"яса. Ну це не зовсім відгук, але все ж таки напишу, може комусь у пригоді стане. Так от, вибираючу фунції запікання м"яса використовуйте форму зля запікання металеву, або комплект духової шафи. Раніше я завжди запікада в формі з термостійкого скла, миється добре, не пригорає і т.п. А тут якщо функція для запікання передбачає вибір часу приготування відносно ваги продукту, м"ясо зважиться разом з формою. А вона не легенька. В моєму випадку приблизно кілограмовий кусочок, заважив більше двох кг і час приготування було вибрано близько 2,5 годин. Добре, що через 1,5 години я вирішила виключити духовку, так як мяско вже досить рум"яне було. Також я випробовувала функцію приготування "Турбо-гриль і Густа пара у послідовності", для приготування м"яса і картоплі. Тут можу зазначити, що так як дві різні функції в послідовності вибираються, то можна приготувати м"ясо і наприклад картоплю фрі. Спочатку готується саме мясо 30 хв, а потім добавляєте овочі і я вибрала функцію "картопля фрі". При цьому картопля була пюреподібна в середині і зі скоринкою зовні. І м"ясо зі скоринкою, а коли розрізала (запікала цілий кусок близько 1 кг) випікав прозорий сок. Чесно бачила таке вперше. Свинина була не жирна, "вирізка" і не суха... І до металевої форми нічого не пригорає. Нажаль фото тільки коли готувалось мяско, картоплю забули сфотографувати...
У відгука 1 коментар