Oksana_S
Oksana_S
Новачок
Відгуки Oksana_S
Коментарі Oksana_S
Отримано лайків
0 Like
Oksana_S
Всім привіт. Спішу поділитися з Вами ще одним результатом тестування. Цього разу білий дитячий одяг був у плямах з мандрадину. Плями були свіжі та старі, які залишилися після попереднього прання, і я вже подумки попрощалася з цим одягом. І ось після першого прання я побачила, що свяжі плями з легкістю відіпралися, а старі трохи посвітліли. Ну що ж, думаю я, це теж непоганий результат. І яким же було моє здивування, коли після другого прання я взяла у руки одяг , а там – ні єдиної плями!!! Я в приємному шоці. Чесно – такого результату не очікувала. Фото до та після прання додаю. Перу я завжди при температурі 40 градусів, що дозволяє економити електроенергію. А з гелем #PersilSensitive я заощаджую ще й на одязі, тому що він прекрасно виводить бруд на плями різного характеру. Дякую сайту #naproby за можливість тестування цього чудового прального засобу. Я щаслива, що відкрила його для себе і з задоволенням рекомендую всім, особливо у кого маленькі діти, так як гель не викликав ніяких алергічних реакцій і вивів усі плями. Гель #PersilSensitive тепер у тебе є фанат)
У відгука 0 коментарів
Oksana_S
Привіт усім. Продовжую тестувати гель #PersilSensitive. І ділюся результатами. Цього разу дитяча курточка була активно заляпана цукерками. Після прання в режимі "Дитяче" і температурі 40 град від плями не залишилося і сліду. а ніжний аромат мигдалю надавав свіжості речам. Люблю тебе гель #PersilSensitive
У відгука 0 коментарів
Oksana_S
#персил #persil #PersilSensitive #naproby Всім привіт. Ось уже проходить тиждень як я тестую новий гель #персіл. Так як двоє маленьких діток, то тестую активно, машинка ледь встигає прати).. Але почну спочатку. Отримала я гель, котрий був добре запакований, та ще додатково перемотаний скотчем. Всередині одноразові саше з гелем, щоб і друзів порадувати новинкою. Мірний ковпачок додає зручності у використанні, а детальна інструкція на звороті допомагає правильно визначитися з режимом прання та кількістю засобу відповідно речей. Приємний запах сподобався своєю ненав'язливіслю і легкістю. Після прання речі мають легкий запах мигдалю, чому я дуже рада. Раніше доводилося використовувати ополіскувач, щоб прибрати всі непотрібні запахи. А їх достатньо, якщо врахувати, що дитина звикає до горшка, і у нас трапляються "проколи". Прала в основному дитячі речі при режимі прання "Дитячі речі" з температурою води 40 градусів. Після прання речі були добре прополоскані., всі плями відіпралися. Після носіння речей алергічної реакції у дітей не виникло. А це є одим з головних критеріїв відбору засобу для прання для мене. Підсумовуючи все, можу сказати, що гель #PersilSensitive мене не розчарував. Але тестування продовжується і ми ще попробуємо ускладнити задачу.
У відгука 0 коментарів