Molirapetruk
Molirapetruk
Новачок
Відгуки Molirapetruk
Коментарі Molirapetruk
Отримано лайків
0 Like
Molirapetruk
Не потрапила в списки експертів, та засмучуватись не буду. Спостерігатиму зі сторони за тестуванням, ознайомлюсь з його результатами, і буду знати чи варто новий persil придбати чи ні. Покладаюсь на об'єктивність експертів і бажаю їм отримати задоволення від тестування.
У відгука 1 коментар
Molirapetruk
Ох затяжні ці хвилини очікування списків учасників тестування...
У відгука 1 коментар
Molirapetruk
#NaProby_Libero тестуємо вже тиждень. Наші враження позитивні від трусиків Libero. На вигляд вони досить тоненькі, що спершу може викликати сумніви щодо їх можливості вбирати вологу. Але в нашого експерта не сталося жодного протікання!!! Відмічу клейку сртічку підгузничка, з допомогою якої можна акуратно згорнути підгузник - це вже більш комфорт для мами, ніж для малюка.
У відгука 1 коментар
Molirapetruk
#NaProby_Libero продовжуємо тестування підгузничків-трусиків "на власній шкірі". І можу сказати,що наша шкіра задоволена відсутністю натирань та алергіі. Це,погодьтеся, вже досить гарний показник, оскільки мали проблему висипань на шкірі від підгузників однієі ТМ . Жодного разу трусики не підтекли!!!
У відгука 6 коментарів
Molirapetruk
Сьогодні ввечері отримали посилочку з підгузниками-трусиками libero Up&Go 4 розмір 52шт.і упаковку 2 шт трусиків Zoo-collection для тестування. Дуже приємно отримати подарунки - журнали "мой ребенок" і "лиза". Дякую! Для початку покупали вельмишановного експерта Матвійчика, і вже потім одягнули трусики на пробу і положила спатки. Слухаю солодке сопіння носика і чую що ,як мінімум,підгузник синочку не заважає. А чи допомагав спатки- дізнаюсь зранку. Поки що поділюсь моіми першими враженнями . Найперше що мені сподобалось - це дуже м'яка резинка-поясок трусиків. У звичайних підгузниках липучки частенько натирали ножку через те,що були не завжди правильно затібнуті.З трусиками такого не станеться. Ура! Зовнішній шар теж з приємного на дотик матеріалу. Радує відсутність запаху , навіть після того, як тільки що відкрила упаковку. На вигляд трусики симпатичні з цікавими малюночками . Дещо виникають сумніви чи захистять від протікань між ніжками,там величенькі вирізи, але надію дають смужки від протітання всередині підгузка.Отже чекаю ранку, щоб побачити результат першого тестування.
У відгука 3 коментарі