beatka
beatka
Новачок
Відгуки beatka
Коментарі beatka
Отримано лайків
0 Like
beatka
В походах вгори, на сплавах Дністровським каньйоном дуже виручає АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею! Готувати щось дуже жовго складно, а тут така смакота! В тижневих мандрах дністром дуже мені допомагала АХА Каша. В мене чутливий шлунок і мені важко адаптуватися до походніх спартанських умов харчування. Кашка стала для мене справжнім відкриттям. Легко, швидко і просто приготувати в походніх умовах і для шлунку - це задоволення та насолода. АХА - тішить своїми відкриттями.
У відгука 0 коментарів
beatka
Це неймовірно! Виявляється продукція ТМ АХА не тільки надзвичайно смачна і корисна. І чесно кажучи, дуже швидко зникає - треба знову іти в магазин. А ще вона стимулює дитячу творчість. Ось, що мої діти склали із гранул АХА. Однозначно, АХА - любов з першої ложки! АХА - любов з першої гранули!
У відгука 0 коментарів
beatka
Поласували ми з дітьми сьогодні зранку муслями. Я завжди думала, що якісні, смачні муслі можна зробити тільки самому, не жаліючи смачних інгрідієнтів. Продукція ТМ АХА в черговий раз мене вразила!!! Муслі настільки смачні, що зникають одразу тільки їх набереш в тарілочку. Взагалі в мене діти дуже вибагливі і дуже часто не хочуть їсти кашу - а тут муслі ТМ АХА - ідеальний варіант для того аби вони їли вівсяну кашку із задоволенням. Стосовно кашки з чорницею одну пачечку не втримались і скуштували... Дуже смачна із справжніми ягідками. Діти просять ще, гадаю, що дітей можна сміливо віднести в категорію "друзі" і пригостити їх чудовою кашкою...
У відгука 0 коментарів
beatka
Ось, нарешті я добралася додому і можу протестувати продукцію ТМ АХА почну з подушечок та пластівців ТМ АХА HARMONY. По-перше мої діти хотіли з'їсти всі подушечки та пластівці одразу (за словами моїх дівчат вони такі ж хрусткі як чіпси, але набагато корисніші та смачніші. Як сказала моя молодша доця, що кукурудзяні пласцівці схожі на хрусткі карамельки. але ми домовилися, що я будемо їх тестувати разом, все по-серйозному. Мої діти обожнюють різноманітні салати. Тому ми почали свої експерементальні салати: Експеремент №1 наш перший солодкий салат приготовлений спільно ( кукурудзяні пластівці ТМ АХА, малинка, яблучка. бабани та полити все це солодким сиропом). Експеремент №2 Салат "несолодкий". Старша доця допомогла нарізати шинку, жовті помідорчики, сир (ми взяли закарпатський копчений бутс) трішки витисненого часничку і вівсяні пластівці ТМ АХА HARMONY. Сказати, що це дуже смачно - це нічого не сказати. Як сказало мишення в мультику Рататуй, секрет кулінарії в оригінальному поєднанні смаків. Експеремент нам вдався. Завтра продовжимо тестувати муслі...Небезпечно тестувати таку смачну продукцію ТМ АХА - зникає дуже швидко і оком не змигнеш - доведеться іти в супермаркет за новою партією.
У відгука 0 коментарів
beatka
Цікаво, за якими критеріями ви обираєте експертів, я вже більше року і ні разу ні нащо не потрапила, напевно берете своїх знайомих та родину.
У відгука 3 коментарі