Svetik13765
Svetik13765
Супер-експерт
Відгуки Svetik13765
Коментарі Svetik13765
Отримано лайків
132 Like
Svetik13765

Підведення підсумків!

Мелоксонін це те що потрібно тим в кого проблеми зі сном!
Всі ми зараз на стресі. Через що в мене були проблеми зі сном: я не могла довго заснути, часто прокидалась, вранці була розбита, роздратована.
З першого ж дня я почала засинати дуже швидко. Якщо прокидалась вночі. то без проблем знову засинала. Дуже зручна форма використання, навіть якщо вже в ліжку. то легко зробити "пшик". Приємний на смак.
Зранку прокидаюсь відпочивша. та сповнена сил. По першому дзвінку будильника!
Дуже задоволена та рекомендувала подругам!
У відгука 0 коментарів
Svetik13765

Стрес та сон

Я вже писала що засинати стала значно швидше, і сон непреривається. якщо немає вибухів! Але це не про моє місто! Раніше після вібухів до ранку вже заснути не могла, зранку була роздратована та впевнена. Зараз засинаю знову, і на ранок відчуваю себе відпочившою. За весь час тільки один раз довелось прийняти вночі ще одну дозу Мелоксоніну, але тоді і "прильот" був в 200 метрах від дому. Цікаво а чи збережеться еффект після закінчення курсу?
У відгука 0 коментарів
Svetik13765

Тиждень тестування

Вже тиждень тестуємо спрей.
Я думаю не потрібно розказувати які ночі у Харкові, та який стрес весь час.
Два роки довго не могла щаснути, сон поверхневий, часто прокидалась і подовгу не могла заснути знову. Зараз сасинаю за 20 хвилин, якщо вночі прокидаюсь від вибухів то швидко засинаю! Завдяки цьому і вдень більш врівноважена.
Мама також використовує, раніше прокидалась о 4 ранку, зараз спить до 7.
Дуже зручна форма використання, смачненький та м'ятний. І подобається що є кришечка доя закривання "носика"
У відгука 0 коментарів
Svetik13765

Дякую за виправлену ситуацію

Забрала сьогодні посилку, яку модератори вислали замість тієї що розлилась! Добре закручена в цей раз і все доїхало добре. Сьогодні ж почну тестування. Бо останні лекілька лнів весь час на стресі і майже не сплю. Я в Харкові, а всі щнають, що в нас то ракети то шахеди. Але працювати потрібно, а для цього організм має зоч трохи спати.
У відгука 0 коментарів
Svetik13765

Нажаль доставка підвела

Прийшла посилка, але коли я вдома її відкрила, то мене чекала неприємна несподіванка: кришечка була не ретельно закручена, тому пів флакона просто вилилось в коробку.
Але на тестування лишилось пів флакона. Сподіваюсь побачити результат від того що залишилось!
У відгука 4 коментарів