MaryMyronchuk
MaryMyronchuk
Знавець
Відгуки MaryMyronchuk
Коментарі MaryMyronchuk
Отримано лайків
1 Like
MaryMyronchuk

Звіт

Добрий день! Не можу вам відправити скрін своїх коментарів в телеграмі. Не може знайти користувача.
Ще на двох сайтах мої коментарі опублікували, а на одному з 17 листопада ні одного нового коментаря.
Що робити?
У відгука 1 коментар
MaryMyronchuk

Мирончук Марія

Нещодавно мені з синочком пощастило стати учасниками тестування дитячої суміші NAN 3 OPTIPRO від Nestle на сайті Na probu.
Nestle -це досить давно відомий бренд, який знають всі. Я довіряю багаторічному досвіду цієї компанії за смак і якість продукції.
Для своїх дітей ми завжди хочемо кращого, тому шукаємо найліпше і найкорисніше, що я можу з упевненістю сказати і про цю молочну суміш.
На що батьки завжди звертають увагу при виборі продуктів для свого улюбленого чада? - правильно! На склад продукту.
У складі молочної суміші NAN 3 OPTIPRO немає пальмової олії, що являється важливим критерієм при виборі дитячого харчування. Також суміш містить білок OPTIPRO, жирну кислоту Омега-3, BL-пробіотик та багато вітамінів, які сприяють гармонійному зростанню та розвитку дитини також сприяє гарному травленню і зміцнює вразливу мікрофлору дитячих животиків.
Упаковка суміші міцна, металева з пластиковою герметичною кришечкою та допоміжною фольгованою перепонкою. Це дозволяє зберігати суміш, не хвилюючись, що вона може розсипатися при транспортуванні або зіпсуватися завчасно. Також всередині є спеціальна мірна ложечка, яка дозволяє правильно вимирювати кількість грамів. На упаковці є гарно розписана, навіть намальована покрокова інструкція щодо приготування сіміші, що дуже полегшує її приготування.
Сама суміш кремового кольору, приємна на запах. Пахне сухим молоком, ніяких різких сторонніх запахів немає. При приготуванні суміш добре розчиняється, комочків і налипань після взбовтування немає, якщо, звісно, дотримуватись інструкції.
Щодо смаку, то суміш приємна на смак, молочна, не солодка і не солона, збалансована.
Моїй дитині молочна суміш NAN 3 OPTIPRO, залюбки смакував її. Ніяких алергійних висипань у своєї дитини я не помітила. Закрепів від неї також не було, хоча це все індивідуально, на мою думку. Дитина задоволена! В якщо рада твоя дитина, то мати спокійна. Наша рекомендація!
Дякую за увагу!
У відгука 0 коментарів
MaryMyronchuk
Здравствуйте, подскажите, все ли я правильно сделала? Или нужно еще что-то?
У відгука 1 коментар
MaryMyronchuk
В Чистый четверг я пекла паски на сухих, быстродействующих дрожжах от Dr.Oetker. В целом, я осталась довольна результатом. Для приготовления опары, я налила поллитра теплого молока и высыпала весь пакетик дрожжей в него и перемешала, добавила немного муки. Обычно жду когда опара подойдёт 30минут, но тут буквально через 10 минут, она поднялась. В теплом молоке дрожжи растворились быстро. Далее я замесила тесто, которое подходило в теплом месте 60 минут. Тесто поднялось в 2 раза. Украшала пасочки декором-сердечками от ТМ Dr.Oetker. Твёрдые, сладкие, без запаха, не покрасились на белой глазури. Мне очень понравились)
У відгука 0 коментарів
MaryMyronchuk
Всем привет! Испытывала желатин "Dr.Oetker" в качестве косметического средства. Не знаю, можно было так делать или нет, но все же хочу поделиться желатиновой маской для волос. Много читала, что она может заменить салонную процедуру ламинирования волос в домашних условиях. Простыми словами это запечатывание чего-либо в защитную пленку. В случае с волосами, такую защиту может выполнить желатин.Он покрывает волосы пленочкой и склеивает чешуйки волос.Зрительно волосы становятся толще, объемнее и блестят. Вообще эффект накопительный, чтоб увидеть результат, нужно сделать процедур так 5, но не каждый день и даже не через день, а не чаще 1 раза в неделю. Рецепт не сложный: 1 ст. ложку желатина развести в 3 ст. ложках горячей воды. Настоять 10 минут, размешать и добавить столовую ложку бальзама или маски. По желанию можно добавлять различные масла, например, репейное. Наносить маску нужно на влажные волосы и подальше от корней, чтоб не пересушить их. Держать в тепле не более 40 минут. Смывать только теплой водой. (я смывала шампунем). Для своей маски я использовала желатин "Dr.Oetker". Он хорошо набух, быстро растворился, не имел никакого запаха. Хорошо справился со своими полезными функциями. После разового применения, результатом я осталась довольна. Волосы стали гладкие, хорошо расчесывались. Единственный минус: волосы быстро становятся грязными/жирными.
У відгука 2 коментарі