YlaAnna
YlaAnna
Експерт
Відгуки YlaAnna
Коментарі YlaAnna
Отримано лайків
0 Like
YlaAnna
Теж хочеться стати експертом, тому що частенько доводиться радувати чимось смачненьким діток та чоловіка. Люблю експерементувати у випічці, а також завжди хочеться спробувати щось новеньке.
У відгука 1 коментар
YlaAnna
Доброго дня. Добавте будь ласка у мій профіль мій аккаунт в інстаграмі https://www.instagram.com/iuliachavliuk/?hl=ru Бо я кілька разів пробувала і не получається
У відгука 2 коментарі
YlaAnna
Ще хочу поділитись враженнями про AXA HARMONY Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком. Дітки не могли від них відірватися - вони хрусткі, смачні, в міру солодкі. Молочком ми їх не заливали, так як мої малятка люблять їсти пластівці в сухому вигляді. І ось одного разу, коли я робила свій щоденний салатик( огірочки, помідори, перець, зелена цибуля, базилік - заправлений оливковою олією) моя донечка сиділа біля мене, хрумаючи пластівці, і написала мені їх у тарілку з салатом. Коли ми з чоловіком скуштували, то були приємно вражені, пластівці до звичайної буденної страви додали своєї особливої ізюминки. Ось з кукурудзяними пластівцями AXA HARMONY можна урізноманітнювати свій щоденний раціон!
У відгука 0 коментарів
YlaAnna
Сьогодні на сніданок готувала ягідний парфе з мюслями з журавлиною, насінням льону та кокосом. На дно кладемо будь які ягоди (в мене чорниці) , далі кладемо шарами йогурт і мюслі. Як завжди, з мюслями АХА ви вийшло дуже смачно і поживно. Підводячи підсумки тестування,хочу відмітити,що всі види мюслів АХА були дуже смачні. Вони гарно поєднуються і з йогуртом , і з молочком. Вся наша сім'я з радістю куштувала продукцію ТМ АХА, думаю й надалі будемо купувати продукціЮля АХА, так як тяжко тепер відмовитися від такої смакоти.
У відгука 0 коментарів
YlaAnna
Сьогодні пробувала вівсяну кашу швидкого приготування АХА з чорницею. Дуже зручно, коли зовсім немає часу для приготування сніданку. Залив кашу кропом і через 3-5 хв вона вже готова. Кашка смачна, трішки підсолоджена, ягоди чорниці наче свіжі. Ще такі каші корисно їсти, якщо є проблеми зі шкірою обличчя. Перевірено на собі: шкіра очищається і має кращий вигляд. Так що бачу лише переваги - кашу АХА готувати швидко і легко, вона смачна та ще й корисна.
У відгука 0 коментарів