caterinagudz
caterinagudz
Новачок
Відгуки caterinagudz
Коментарі caterinagudz
Отримано лайків
1 Like
caterinagudz
Доброго вечора, нарешті добралися до інтернету, точніше він запрацював. Зрештою, хочу подякувати організаторам за змогу спробувати підгузники трусики. Якось вчора цілий день носили їх, в якийсь момент протікли, але певне щось не зауважили, що він же не безрозмірний. МАла дудлить поостійно купу рідини, тому відповідно пісяємо дуже багато. Взагалі на даний момент за стільки вже днів тестування - абслютно ніяких подразнень, зручно сидять, не сповзають, малеча може собі вільно бігати в ньому, не хвилюючись, що щось там десь впаде. В плані зручності в переодягані - зручно. Єдине, в нас періодично відліпляється та липучка ззаду, може тому що ми дуже любимо йорзати попою, але факт залишається фактом, липка частина трохи потім типу до колготок прилипає, та то викликає невеликий дискомфорт - але то не проблематично. Черговий раз переконалася, що їх надзвичайно використовувати в плані привчання до горщика, тому що навіть якщо, як я кажу мен глючит,ь що ніби доня покакала, то трішки підтягнувши на попі памперс, не знімаючи його, видно - таки да чи ні. А так, загалом дуже задоволені, думаю, будемо далі вже ними користуватися.
У відгука 3 коментарі
caterinagudz
интересует так же или все условия выполнила?
У відгука 1 коментар
caterinagudz
Классні підгузники, вдень вже пробували в них спати - ніяких протікань) классс) ніяких тобі пеленок, щоб підстрахуватися, бо ж напившись чаю, розумію, що рідини багатєнно на виході буде)
У відгука 1 коментар
caterinagudz
зручно переодягати, тим більше трусики Ліберо набагато зручніше зняти та посадити дитину, особливо в нашому випадку, коли дитина непосидюча, і треба бігом зняти посадити на горщик та вдягнути знову. З липучками незручно шалено, вони потім ледве тримають. А так - просто супер. Дуже вдячна розробникам такої моделі. Наше привчання до горщика проходить значно легше та результативніше.
У відгука 0 коментарів
caterinagudz
Трусики удобные, не спадают, не вызывают дискомфорта в движениях, доченька бегает и играет своими игрушками, без каких-либо ограничений.
У відгука 0 коментарів