Маріна Хащеватська
Маріна Хащеватська
Новачок
Відгуки Маріна Хащеватська
Коментарі Маріна Хащеватська
Отримано лайків
0 Like
Маріна Хащеватська
Доброго дня, також прийшов лист про невиконання умов, переглянула начебто все вірно, перший раз приймаю участь тому можливо щось пропустила, підскажіть в чому проблема?
У відгука 2 коментарі
Маріна Хащеватська
Готувала з дітками безе на вихідні, вирішили деякі прикрасити декором DR. OETKER, діти задоволені поки прикрашали половину з'їли, мені також дуже сподобались ці зірочки,на смак приємні,не дуже тверді, а саме головне це колір і склад, я спокійно можу прикрашати дитячі десерти і не переживати про шкіливі харчові добавки. Також пекли паску до Великодня використовувала як завжди сухі дріжджі DR.OETKER, цьго разу навіть не переживала що тісто може не піднятися, так як вже протягом декількох місяців користуюсь цими дріжджями, результат завди супер)))
У відгука 0 коментарів
Маріна Хащеватська
ШОКОЛАДНЫЙ МУССОВЫЙ ТОРТ с карамелизованным арахисом Бисквит: Белок куриный охлажденный категории С-О 2 шт. Сахар - 55 гр, Пшеничная мука - 80 гр, Соль - щепотка. Белок с щепоткой соли сбиваем до появления пены,постепенно добавляем сахар,сбиваем до плотной массы, потом вмешиваем муку, можно также добавить измельченный арахис - 20-30гр Карамелизованный арахис: Арахис очищенный обжаренный - 80 гр, Сахар - 75 гр, Инвертный сироп - 25 гр, Вода - 15 гр, Сливочное масло 82,5% - 15гр В кастрюле с толстым дном смешиваем воду, сахар и инвертный сироп ставим на плиту и варим до насыщенного янтарного цвета, добавляем масло,потом всыпаем крупно нарезанный арахис перемешиваем 2 минуты и выкладываем на силиконовый коврик, полностью остужаем и измельчаем на удобные кусочки. Шоколадный мусс: Шоколад молочный - 360 гр, Молоко 2,5% - 200 гр, Жирные сливки (от 30%) - 400 гр, Желатин DR.OETKER - 12 гр + 72гр воды для замачивания. Молоко в кастрюле доводим до кипения всыпаем шоколад, потом набухший желатин, перемешиваем, остужаем до 30 градусов,накрыв пищевой пленкой. Тем временем сбываем сливки до мягких пиков, потом соединяем шоколадную основу со взбитыми сливками в несколько приемов. Формируем торт: выливаем половину мусса в форму и ставим в морозилку на 5-10 минут, потом на примерзший мусс выкладываем карамелизованный арахис и заливаем второй половиной мусса, сверху выкладываем бисквит чуть придавливаем и ставим в морозильную камеру на8-10 часов. Потом аккуратно вынимаем из формы и украшаем, я делала венок из французской меренги (на 100 гр белка 100гр сахара и 100гр сахарной пудры) украшала бусинами и декором DR.OETKER
У відгука 0 коментарів
Маріна Хащеватська
Доброго дня) вже декілька днів тестую желатин DR. Oetker, результатом задоволена, зпочатку вирішила приготувати десерт із дитинства пташине молоко, перше що мене здивувало як швидко він діє, я тільки засипала желатин в ємність з водою, відійшла взяти ложку щоб розмішати а він миттєво почав набухати, після 10хвилин желатин вже був готовий до використання, до цього часу я користувалася іншою маркою потрібно було чекати не меньше півгодини, по друге я вирішила по експерентувати: по рецепту завжди використовувала 15 гр желатину цього разу використала 1упаковку DrOetker (доречі я зважувала желатин перед замовчуванням ваги показали 10гр), як видно на фото все добре застило, результат мене вразив, перший слой тримав форму вже через 7 хвилин в холодильнику,і ще що мені дуже сподобалося, буває як з'єднуєш желатин с холодною масою він береться крупинками, тут жодної крупинки, однорідна маса. на слідуючий день спробувала зробити маршмеллоу, дочка дуже любить їх кидати в какао, все робила по рецепту, маса получилась дуже еластична і тягуча, єдине що дуже швидко застиває(в слідуючий раз попробую додати чуть меньше желатину ), маршмеллоу вийшли дуже м'які та пружні навіть кращі чим продають. Експерементами я і вся моя сім'я задовалені, будем продовжувати)))
У відгука 2 коментарі
Маріна Хащеватська
Доброго дня) вчора отримала посилку, була приємно здивована що випав шанс протестувати продукцію Dr. Oetker. Продивляючись коментарі інших учасниць побачила що у них в посилці присутні наклейки та буклети, у моїй була тільки продукція :1 пачка сухих дріжджів, 5 пачок желатину і 3 упаковки з декором. Десь два місяця тому я відкрила для себе що можливо і вдома пекти смачну дріжджову випічку з сухими дріждями DrOetker, раніше з такою випічкою я була на Ви. Зпочатку спробувала зробити тісто для піци, усім дуже сподобалося, тісто гарно підійшло, а саме головне не було неприємного дріжджового смаку після випічки. Після цього я спробувала зпекти солодкі булочки синнабон, результат був просто вражаючий тісто пухке ароматне, просто тануло в роті. Після цього я з моїми маленькими помічниками кожну неділю випікаємо різноманітні булочки,результатом завжди задоволені. А от желетином цієї фірми не користувалась жодного разу, будемо тестувати)))
У відгука 1 коментар