Ольга Пузирко
Ольга Пузирко
Експерт
Відгуки Ольга Пузирко
Коментарі Ольга Пузирко
Отримано лайків
9 Like
Ольга Пузирко

Завершення тестування Becutan Kids Vits

Ну що ж, прийшов час висновків та вражень від тестування Becutan Kids Vits! Завжди дуже прискіпливо обираю вітамінні комплекси для своїх дітей, оскільки саме вони приймають участь у зміцненні імунітету дитини, впливають на загальний стан та самопочуття! Надіславши заявку на участь у тестуванні, була впевнена, що Becutan Kids Vits стануть для нас відкриттям серед існуючих вітамінних комплексів! Перевагою звичайно є наявність у складі пробіотику, який дуже позитивно впливає на животик малечі! А також те, що вказані вітаміни можливі для прийому з річного віку! Ціна доречі теж дуже демократична! Особисто ми дуже задоволені та будемо надалі використовувати Becutan Kids Vits! А всім іншим радимо спробувати! Достойна новинка, яка вартує уваги!
У відгука 0 коментарів
Ольга Пузирко

Продовжуємо тестування Becutan Kids Vits

Доброго дня всім учасникам тестування! На даному етапі в упаковці залишається пакетиків менше половини, що свідчить про недалеке завершення тестування на підведення підсумків! Наразі в синочок звернув увагу, що став більш зосереджений! Також слід звернути увагу на хороший емоційний стан! Загальне самопочуття на вищому рівні! Надалі самостійно продовжує готувати собі вітамінний напій, оскільки це дійсно цікаво, а ще цікавіше споживати результат саме своїх приготувань!
У відгука 0 коментарів
Ольга Пузирко

Смакуємо Becutan Kids Vits

Ну що ж, безпосередньо сьогодні почали наше знайомство з Becutan Kids Vits! Згідно інструкції порошок необхідно додавати до води, молока, йогурту ... Вирішили спробувати з водою! Порошок двох кольорів - білий та оранжевий, без проблем розчиняється у воді кімнатної температури, після контакту з водою напій стає яскраво оранжевого кольору, на смак апельсин, дуже приємний - синочок без заперечень випив! Далі більше, важко щось прокоментувати за один день прийому! Але...як мінімум, прочитавши інструкцію, стає зрозумілим, що Becutan Kids Vits дійсно збагачений великою кількістю вітаміни та мінералів, а ще плюс це пробіотик, не кожна дитина любить споживати кисломолочні продукти, які дуже сприятливі для роботи кишечника, тому пробіотик в такому вигляді не тільки приємно, а і корисно для маленьких споживачів!
У відгука 0 коментарів
Ольга Пузирко

Отримала посилочку з Becutan Kids Vits

Всім привіт ! Рада поділитися новиною , що саме я отримала нагоду бути експертом в тестуванні креативної новинки Becutan Kids Vits! Сьогодні отримала посилочку та починаю своє тестування! Це певно перші вітаміни та мінерали для дітей , до складу яких входять також пробіотики! А найцікавіше - це їх зовнішній вигляд у формі саше - точно не залишить байдужим нікого, не всі люблять ковтати пігулки, декому не подобається, які вони на смак, а тут пакетик - який спочатку треба розчинити - провести етакий дослід, а потім ще й із задоволенням спожити, без будь-яких проблем!
У відгука 0 коментарів
Ольга Пузирко

Завершення тестування...

Ну ось, не за горами 26 число, і ми вийшли на фінішну пряму у тестуванні вітамінного комплексу ПреМама Дуо! Дуже тішуся, що потрапила до списку учасників, та отримала можливість відкрити для себе та для свого оточення такий новітній комплекс вітамінів! Рекомендую і ще раз рекомендую для вживання! Повірте, якість відповідає ціні! Звичайно, можна зекономити і взяти щось бюджетніше, однак повірте, для отримання такого комплексу необхідно взяти як мінімум дві упаковки, адже одна буде з вітамінами - інша з омега 3! Тут ви отримуєте одразу комплекс в одній упаковці! Дуже зручно і дійсно дієво! Варто спробувати!
У відгука 2 коментарі