Светлана Андрушко
Светлана Андрушко
Експерт
Відгуки Светлана Андрушко
Коментарі Светлана Андрушко
Отримано лайків
1 Like
Светлана Андрушко

Cooker - м’ясо та до м’яса

Дані для замовлення мною було заповнено в неділю. В понеділок зранку кур’єр Cooker зателефонував, уточнивши зручний час для доставки набору для тестування. У вказаний час кур’єр подзвонив у домофон та зробив доставку прямо під двері :-) Про сервіс - на вищому рівні: оперативність, чемність та безпечність, яка тільки може бути у сьогоднішніх реаліях, товар доставляється у термосумці.
До складу набору увійшли:
- салямі "Венеція"
- ковбаса "Фінська"
- ковбаса "Італійська"
- ковбала "Сервелат"
- ковбаса "Президентська"
- балик "Дарницький"
- сосиски "Молочні"
Перше, на що звертаю увагу при виборі ковбас - термін придатності, тут з ними все ОК:)
З частиною продукції, що увійшла до набору для тестування, я вже була знайома, деякі будемо куштувати вперше. Впевнена, що мій список улюблених смаколиків поповниться.
Як висновок до написаного вище хочу сказати: для мене, як для людини, яка не любить ходити по магазинам, сервіс доставки м’ясних смаколиків додому є дуже гарним рішенням, що зекономить час та нерви :)
Приступаємо до тестування!

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 0 коментарів
Светлана Андрушко

Креми для обличчя

Першим спробувала крем Bio Vegan Ultra-Nourising - легкий і майже не відчутний на обличчі. У теплу пору року рідко користуюсь кремами для обличчя, але цей майже не викликав дискомфорту. Шкіра після використання ніжна, зволожена, без ефекту маски. Вцілому задоволена.

Наступним на черзі був крем Bio Vegan Multi-Moistursing - текстура дуже легка, дуже швидко вбирається, не залишає липкості, має приємний запах. Шкіра після використання м’якенька та оксамитова. Загалом раджу спробувати, досить непоганий варіант легкого крему.
У відгука 1 коментар
Светлана Андрушко

Маска

Сьогодні нарешті дійшли руки до використання маски, першою на черзі була Очищуюча маска Єдиноріг. Це мій перший досвід використання тканинної маски, тому порівнювати не маю з чим. Але загалом враження позитивні. Після використання шкіра гладенька і помірно зволожена, сироватки доволі багато для зволоження не лише обличчя, а й рук та зони декольте)) З мінусів - мабуть не мій розмір маски, оскільки, як я її не мостила на обличчя - або очі закривала, або рота)))) Також сама тканина доволі цупка, що робить неможливим її щільне прилягання до обличчя. Думаю, що додам її у свою косметичку.
У відгука 2 коментарі
Светлана Андрушко

Крем для рук

Привіт! Так склалось, що більше уваги в поточному тестуванні приділила саме крему для рук - оскільки в сучасних реаліях руки доводитись часто мити, дезинфікувати, знову мити... Шкіра дуже страждає, пересихає та лущиться. Загалом з такими проблемами я стикаюсь в холодну пору року, тому маю вже певний арсенал засобів для боротьби з сухість та лущенням, але більшість із них мають якісь вади: липкість, жирність після нанесення, швидке закінчення дії зволоження/живлення.
Про крем Eveline можу сказати те, що після нанесення залишається певна жирність, але вона досить швидко зникає, натомість шкіра залишається приємною на дотик. З вад для мене лише запах - не дуже люблю кокос, проте зважаючи на те, що крем гарно справляється із поставленим завданням, а запах не надто сильний, цю ваду можна сміливо пробачити.
У відгука 5 коментарів
Светлана Андрушко

Привіт!

Привіт всім! Я - Світлана, маю честь стати експертом, та протестувати продукцію Eveline Cosmetics. З цим брендом знайома
досить давно, проте заявлені у тестуванні продукти буду використовувати вперше. Маю шкіру, схильну до сухості, тож перевіримо, чи допоможуть мені ці засоби вирішити наявні проблеми? Посилку з продукцією для тестування отримано, тож можна сміливо приступати до тестування! Поки зіткнулась з такими проблемами: відсутністю інформаційного буклета з детальним описом того чи іншого продукту, а також відсутністю на упаковці продукції опису, способу застосування українською/російською мовами.
У відгука 1 коментар