Степовенко Ольга
Степовенко Ольга
Знавець
Відгуки Степовенко Ольга
Коментарі Степовенко Ольга
Отримано лайків
7 Like
Степовенко Ольга

Порошок Трона

Я спробувала всі 3 вида порошка. Всі сподобалися без виключення. Запах не різкий, слідів порошку на речах не має. І остаточно закріпив мій позитивний відгук випадок, коли мій син сьогодні впав на землю після дощу. Ви здогадуєтеся, які були коліна на штанах))). Я швиденько їх закинула до пральної машинки і не лише їх, а ще купа кольорових речей. І чомусь до останнього не вірила, що саме коліна на штанах будуть чистими, бо чорна земля (грязюка) погано переться. Але... Штани були ідеально чистими. Тому порошок однозначно рекомендую!
У відгука 0 коментарів
Степовенко Ольга

Пральний порошок Trona

Протестувала і я свої три вида прального порошка Trona: універсальний, для кольорових речей і для чутливої шкіри.
Була здивована, що окрім порошку в посилку ще виробник додав всі сертифікати якості, детальний склад і т. д. Всі порошки мають не різкий запах до прання, і білизна після прання також має легкий аромат. Речі після прання були чистими без залишків бруду. Універсальний порошок Trona чудово справляться з білими речами. Окремо відзначу, у мого сина дуже суха шкіра і можуть з'являтися подразнення. Після цього порошку проблем не було. Також здивував порошок Trona color. Речі дійсно не втрачають свій колір і чудово пере плями від "грязюки" на дитячих штанах на колінах))) Тому сміло можу рекомендувати цей порошок!!!
У відгука 2 коментарі
Степовенко Ольга

Письмо 2 так и не пригло6

Сегодня уже 06.12. Второго письма я так и недождалася, чтоб написать отзыв на сайте Cooker. У всех такая же ситуация?
У відгука 5 коментарів
Степовенко Ольга

Моє тестування від Cooker

Нарешті і я вчора отримала свій бокс від Cooker. Доставка пройшла протягом години, кур'єр був у масці і рукавичках, продукція була в термо боксі. ??. Вся продукція запакована герметично плівкой, на упаковці зазначені всі терміни придатності і склад. Найбільше сподобалася ковбаса президентська, баличок і сосиски (соковиті, смачні, дійсно справжні, діти з'їли відразу). Все інше теж смачненьке??️ Однозначно рекомендую продукцію в інтернет магазині Cooker, та й ще з таким сервісом як безкоштовна доставка за 30 або 60 хв. Асортимент Cooker дуже великий, одними ковбасами не закінчується. ???????
У відгука 0 коментарів
Степовенко Ольга

Нарешті і я отримала довгоочікуваний Cooker box

З невеликими труднощами, але отримала і я свій бокс. Величезне дякую. Отримала протягом години своє замовлення, все на найвищому рівні (термобокс, маски, рукавички), дякую Cooker. Всі ковбаски, шинка, сосиски запаковані герметично. На смак найбільше сподобався балик, ковбаса президентська і сосиски (дітям найбільше??). Рекомендую продукцію і інтернет магазин Cooker, за швидку доставку і свіжу продукцію (м'ясо свіже замовляли вже не раз і якість 100%)
У відгука 1 коментар