Ірина Коваленко
Ірина Коваленко
Новачок
Відгуки Ірина Коваленко
Коментарі Ірина Коваленко
Отримано лайків
0 Like
Ірина Коваленко
Добрый день. я конечно не по теме отзыв. Я есть в списках участников в проекте Журнал «Історія. Новий погляд», под № 39 Коваленко Ирина Владимировна, но посылку я не получила. Может это и не я вообще ((((. а жаль так хотелось принять участвие.
У відгука 0 коментарів
Ірина Коваленко
Експерт. Муся 11 міс. Друший тиждень тестуєм з задоволенням. Зміни тільки позитивні, апетит гарний, стул також, тобто з травленням все добре.
У відгука 0 коментарів
Ірина Коваленко
6 день продовжує тестувати! Перехід відбувався поступово, слідували чітким інструкціям переходу, і на 4 день ми повністю перешли на новий корм. Зважаючі на те з яким задоволенням експерт перейшов на новий корм то це було дуже легко, і для нашого кошенятко дуже смакую нова їжа. Змін за станом здоров’я не спостерігається, апетит чудовий, їсть з задоволенням, пьем водичку, грається все як завжди в чудово настрої, в туалет ходимо без змін, без різким запахів, я думаю що цей факт є важливим!!!, з травленням все добре Далі продовжуємо тестувати. Згодні з тим що, Корм Royal Canin «Kitten» — це повноцінний раціон для кошенят, який містить комплекс усіх речовин, необхідних для його гармонійного росту та розвитку!
У відгука 0 коментарів
Ірина Коваленко
Ми також забрали свою посилочку. )) як завжи зручно швидко! Ціква Як на мене то приємний запах, з а смак не знаю ))), але кошенятку спочатку не сподобався, тобто не захотів пробувати понюхав і все.. Але пізніше вже почав смакувати. можна сказати експерт почав тестувати. Зручно в використанні пластиковий стаканчик. Не менш важливо й те що сам пакет з кормом закривається на zip-lock, на всяк випадок щоб не підкрались ))). Цікава з корисною інформацією «книга про кошенят.» Будемо спостерігати за нашим експертом.
У відгука 0 коментарів
Ірина Коваленко
З приводу використання гель Persil Sensitive, для прання дитячих речей, бруд від їжі (суп, каші, варенье, компот та інші пліми, справляється при 40 градус на Ура!. з приводу алергії у дити та у себе не спостерігала. Фото результатут додаю. Ідеально підходить для постельного, освіжає та залишається приємний аромат.
У відгука 0 коментарів