Ірина1112
Ірина1112
Експерт
Відгуки Ірина1112
Коментарі Ірина1112
Отримано лайків
48 Like
Ірина1112

Киселики фруктові

Киселі не любила з дитинства,тому обходила їх стороною в магазинах. Але з радістю прийняла участь у тестуванні,і не пошкодувала.
Киселі дійсно смачні, правда ,для мене занадто солодкі, тому я додавала більше води. Сину сподобалися всі смаки,але фаворитом став полуничний. Дуже зручно,що за 30 секунд десерт вже готовий. Шматочки фруктів надають приємну кислинку киселям. Смакували із сином в час полудня. Ситний та корисний виходить напій, а аромат,то окрема тема, ним прямо хочеться обгорнутися. Рекомендую всім )
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
15:20 18.12.2021
Ірина1112

Другий етап тестування Бактобліс

З нетерпінням чекали другої посилочки,щоб таки перевірити до кінця ефективність Бактобліс.
Син почав приймати другу партію якраз в розпал хвороби- сильна закладеність носа,червоне горло,захриплість.
Прийом Бактобліса був у поєднанні з іншими препаратами, тому,Звичайно,стверджувати,що саме Бактобліс вилікував,я не можу. Та те,що вже на 3-й день прийому стан покращився,помітили і я і син( біль пройшов у горлі, і як,помітив син, перестало лоскотати і після смоктання з'являється відчуття у горлі,ніби помазано солодкою цукеркою).
А от у мене стався дивний випадок- я вирішила приймати Бактобліс для профілактики,так як період осінь- зима улюблений для мого хронічного тонзиліту(фаринготрахеїту). На другий ранок горло почало неймовірно боліти і колоти,ніби їжаки там бігають. До лікаря не зверталась,а вирішила продовжити прийом Бактобліса+ додала полоскання з перекисом водню+ вдень смоктала ще один препарат*. На щастя, за три дні стан мого горла покращився.
Тож, підведу висновки,отримані на власному досвіді- Бактобліс справді працює( у нашому випадку в комплексі з іншими препаратами). Зручний у використанні- лише одна таблетка на добу, та приємний смак.
Хочу ще спробувати наступного разу не комбінувати з іншими препаратами, а при захворюванні горла приймати лише Бактобліс( цього разу треба було швидко себе поставити на ноги).
Всіх з прийдешніми Святами)
Бережіть себе та рідних)
У відгука 0 коментарів
Ірина1112

Не дуже коректні питання анкети.

Як на мене, питання в анкеті не дуже коректні.
Наприклад:
16.Якого типу матеріали ви вик- те за останній рік.( Дається лише один вибір)
Ми робимо ремонт,тому використовуємо багато матеріалів- фарби,сухі суміші,лаки,клеї і т.д.
23. Чи користувались ви фарбою Альпіна.
При відповіді- ні. Наступне питання
24. Наскільки вам сподобалась фарба Альпіна.
Як я можу оцінити,якщо не використовувала дану фарбу.
Такого ж типу питання чи порекомендуєте ви Альпіна.

Можливо,я щось не правильно зрозуміла у питаннях...
У відгука 7 коментарів
Ірина1112

Клас! Дуже актуальне для нас тестування)

Дуже хочу стати учасником тестування. Для нашої сім'ї актуальна тема вибору фарби,так як робимо ремонт в квартирі)
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
23:05 28.08.2021
Ірина1112

Результати тестування Бактобліс

Усім добрий час доби!
Сьогодні 23-й день прийому Бактобліс сином.
За цей період він не захворів(слава Богу). Як вже писала у попередньому відгуку, він почав приймати Респіраторний пробіотик Bactoblis після захворювання трахеїтом та синуситом. Пройшло першіння в горлі, яке було постійно в нього вранці і ввечері та після вживання морозива. Горло стало спокійним та «здорового» кольору.
Я теж пропила Bactoblis (купила в аптеці 2 пачки)- в мене ще з дитинства хронічний тонзиліт+ларингіт+трахеїт.Почала прийом,коли якраз хворіла на гайморит та тонзиліт. Вже на 5-й день прийому симптоми послабились- першіння в горлі та почервоніння почало зменшуватись, а вже на 7-й – взагалі почувала себе чудово. Як я зрозуміла, Бактобліс містить бактерію, яка є головним "захисником" від інфекцій для нашого горла. Комусь пощастило - цих бактерій у нього багато, такі люди, як правило, не хворіють ангінами, трахеїтами та ін. Комусь (як мені) пощастило менше - хворію кілька разів на рік, не дивлячись на погоду за вікном. А Бактобліс захищає горло від інфекцій і не дає бактеріям проникати і викликати запалення.
Я задоволена цим препаратом.Свою функцію,як на мене,виконує на відмінно)
Сподіваюсь, що до 2-го етапу тестування ми не захворіємо
У відгука 0 коментарів