Света Проворотная
Света Проворотная
Новачок
Відгуки Света Проворотная
Коментарі Света Проворотная
Отримано лайків
0 Like
Света Проворотная
Добрий вечір. Ми вже закінчили тестувати корм. Що скажу, він дуже сподобався і за запахом і за текстурою. кішка біжить коли почує звук відкривання пачки і їсть з задоволенням. вона стала весела і грайлива. Буду всім рекомендувати.
У відгука 1 коментар
Света Проворотная
Добрий вечір. Вже п"ятий день наша Ася тестує корм. Нам дістався з креветками і лососем і також із мясом яловичини. Корм їй дуже сподобався. Обидва види. Вона його їсть кожний вечір по одному саше. Звичайно ще мало ми його тестуємо, але він нам точно підійшов. Кішка почуває себе чудово, вона весела, грайлива. Будемо і далі його купувати, якщо знайдемо в наших магазинах.
У відгука 0 коментарів
Света Проворотная
Отримала на днях посилочку. Вона хоч і невелика, але там аж 12 пакетиків корму і брошурка. Відкрили одразу. Корм кішечці дуже сподобався, їла з апетитом. Він вологий, кусочки не дуже великі, однакових розмірів. На колір і запах приємні. Будем тестувати далі.
У відгука 0 коментарів
Света Проворотная
Всім привіт. Ось і закінчується наше тестування корму. Корм хороший, нам сподобався. Наша Ася весела, активна, їсть з задоволенням. Шерсть стала більш блискуча, проблем з травленням не має. Ми навіть поділились трішки кормом з друзями, у яких нещодавно теж зявився улюбленець. Малому лиш 4 міс, але корм теж прийшовся йому до душі. Так що вони теж будуть купувати цей корм. Дуже дякую за можливість його тестувати.
У відгука 0 коментарів
Света Проворотная
Добрий день. Продовжуємо тестувати корм. Ми вже повністю перейшли на нього. Відгуки чудові: запах і колір натуральні, гранули не великі. А головне у киці покращився апетит, вона весела і грайлива, шерсть блискуча. Травлення також наладилося. Корм дуже сподобався, буду надалі його купувати, і рекомендувати друзям і знайомим.
У відгука 0 коментарів