Natalia Ivantsova
Natalia Ivantsova
Знавець
Відгуки Natalia Ivantsova
Коментарі Natalia Ivantsova
Отримано лайків
0 Like
Natalia Ivantsova

Тестування продукції

Після тестування продукції Dr.Oetker 2 роки тому стала купувати товари даного виробника. Дуже подобається якість продукції! Надіюсь, що цього разу увійду в число щасливчиків ✨?
У відгука 0 коментарів
Natalia Ivantsova
Надіюсь, я буду одним із експертів. Вже тестувала продукцію Dr.Oetker і відтоді являюсь постійним споживачем даного бренду.
У відгука 1 коментар
Natalia Ivantsova
Ось і завершується тестування підгузників Libero Touch. Мої враження про дану продукцію позитивні. Єдине зауваження від мене, як експерта, що у 5 розмірі можна було б відмовитися від індикатора вологи. Він більш доцільний в 1-2 розмірах, поки батьки не розбираються у таких справах. Так продукція могла б стати дешевшою в ціні і як наслідок доступнішою. А так все влаштовує. Будемо чекати на нові проекти.
У відгука 0 коментарів
Natalia Ivantsova
Я і мій маленький експерт продовжуємо тестування підгузників Libero Touch. На вагу 12,7 кг (вік 1 рік і 9 місяців) 5 розмір підійшов дуже добре. В основному користуємося підгузниками вночі і під час прогулянки, коли поруч немає горщика. При тому, що вона худенька, сюрпризів з протіканнями в нас не було (ні вдень, ні вночі). Вони не мають хімічного запаху. Алергічних реакцій не визвали. #Libero #Liberotouch #Liberotouch_Naproby #Naproby
У відгука 0 коментарів
Natalia Ivantsova
Знову ми з Емілією попали в число експертів на сайті na-proby.com і цього разу ми тестуємо підгузники Libero Touch. Ми не користувалися цією маркою раніше, звичайний наш розмір 4. Семпли прийшли 5 розміру. Але там інша розмірна сітка,тому сидять на моїй дівчинці, як влиті. Підгузки дещо тонші і легші від тих, якими ми користуємося постійно. Одним із завдань було перевірити, через який час вони поглинуть 100мл води. Так-от, 7 секунд. Це час, за який поверхня підгузника стає сухою. І вміщують 400мл, при цьому сама поверхня суха. Це великий плюс, бо можна не переживати, що крихітка буде некомфортно себе почувати на довгій прогулянці чи в дорозі. Так що перші мої враження позитивні. #Libero #Liberotouch #Liberotouch_Naproby #Naproby
У відгука 1 коментар