Tatiana Kachailo
Tatiana Kachailo
Експерт
Відгуки Tatiana Kachailo
Коментарі Tatiana Kachailo
Отримано лайків
104 Like
Tatiana Kachailo

Не можу заповнити звіт.

Чи є ще в когось проблема із заповненням звіту?
Кнопка "заповнити звіт" з'явилася у особистому кабінеті. Але при натисканні на неї перекидає в меню проекту і там тільки основні кнопки. Це тільки в мене так? Що можна зробити? Однакова ситуація і в мобільній, і в повній версії.
У відгука 8 коментарів
Tatiana Kachailo

Мелоксонін

Підходить час залишити враження про використання спрею.
Можу сказати, що позитивна дія спрею є. Моя проблема в довгому засипанні і після цього сонливість впродовж першої половини дня. Спрей дійсно пришвидшив цей процес. Якщо раніше я могла лежати годинами, то під час використання спрею цей час скоротився і засинання стало швидшим та комфортнішим. Також в додаток до спрею мені підійшла одна із порад із персонального плану сну для пришвидшення засинання і я її використовую. Сонливість в першій половині дня нажаль нікуди не зникла. Доречі використовую я 2 вприскування.
По самому спрею.
Смак досить непоганий.
Снодійного ефекту я не відмітила і це для мене добре. Тому що час від часу потрібно прокидатися до дитини і інколи реагувати на тривоги. Хоча сам сон став трохи міцнішим.
В цілому, для мене спрей виявився досить дієвим. Навряд чи я буду використовувати цей засіб на постійній основі. Але час від часу курсами можливо.
У відгука 0 коментарів
Tatiana Kachailo

Проміжні результати

Уже пройшов тиждень від початку тестування спрею Мелоксонін. Тому можна зробити проміжні висновки та написати свої враження від продукту.
Для початку розкажу про сам продукт.
В наборі був сам спрей та план сну, який кожен споживач веде сам, враховуючи свої особливості. В плані є рекомендації для покращення сну та посилання на сайти де є цікава інформація та тест на рівень безсоння.
Спрей зручний у використанні, має досить приємний смак. Роблю 2 розпилення під язик.
За тиждень використання мабуть рано говорити про глобальні результати. Але перші враження вже є.
Моя основна проблема це довге засипання та сонливість впродовж першої половини дня.
Так от засинати я стала швидше. До прийому мелоксоніну досить часто було таке, що лежиш в ліжку і час від часу дивишся на годинник і рахуєш скільки часу вже намагаєшся заснути. Впродовж цього тижня такого не було. І вранці здебільшого трохи краще самопочуття. Стало трішки легше вставати.
Побічних ефектів від використання засобу я не помітила.
Можу відмітити позитивну дію препарату.
Продовжую тестування.
У відгука 0 коментарів
Tatiana Kachailo

Мелоксонін

Я маю 2 діток, тому улюбленою справою займаюся коли вони сплять. А це вже ніч. Сильно збився графік. Лягаю пізно, вранці важко вставати. А якщо лягаю раніше, не можу заснути тому що організм уже звик засинати пізно.
Спробую трішки налагодити режим сну і сподіваюся мелоксонін спрей хоча б скоротить час на засинання.
У відгука 0 коментарів
Tatiana Kachailo

Починаємо

Спрей уже в мене. Починаю тестування. Сподіваюся мої сни стануть більш якісними)
У відгука 0 коментарів