Оракул
Оракул
Знавець
Відгуки Оракул
Коментарі Оракул
Отримано лайків
8 Like
Оракул

Фарба Alpina Expert

В доповнення хочу додати, фарбу використав майже всю приблизно на 80 м2 На стелі фарба наносилась валиком дуже добре і майже не треба було підфарбовувати. На відкоси на білу фарбу , що вже була теж наносилась в один шар, гарне покриття і відносно швидке висихання в опалювальному приміщенні (приблизно 100 хв.) Стіни в два шари валиком, прекрасне нанесення , також пробував в важко доступних місцях малярним пензлем. В цілому робою з фарбою задоволенний. Продожую з нею працювати, так як ще трохи залишилось і придбаю ще. Дякую Вам за таку можливість прийняти участь в тестуванні продукцію Alpina Expert.
У відгука 0 коментарів
Оракул

Фарба від Alpina EXPERT

Вітаю) Нарешті я добрався до коп'ютера, щоб залиши свій відгук. Фарба сподобалась, неочікуванно було те, що прийшла така велика фасовка. Вперше використовував на одному об'єкті на віконні відкоси в один шар, фарба лягає классно. Там вже була фарба білого кольору, я вирішив затестити туди Alpina Expert, результат повністю виправдав мої очікування. В себе дома використовував також в двох кімната на стелю. Сподобався валик який йшов в комплекті з фарбою. Загалом задоволенний нанесенням фарби, а також результатом після висихання.
У відгука 0 коментарів
Оракул

Їжа котячих богів)))

Супер продукт, нашій киці відразу сподобався, тільки відкрив першу баночку вона з задоволенням все з'їла!))) Приємна консистенція, текстура, запах та склад продукту. Ніяких відхилень у сні та активності нашої киці ми не помітили. Все чудово, ми даємо Бусіні одну баночку в день так як комбінуємо з сухим кормом. Дякую Вам
У відгука 2 коментарі
Оракул
Всем привет) В нашей семье уже стало хорошей традицией начинать завтраки с ТМ АХА, подошло к концу наше тестирование, вчера доели последнюю коробку Crispy Granola Exotic Mix. Как всегда радует незабываем хруст и насыщенный вкус граннолы, мы точно влюбились в продукцию ТМ АХА, а наши дети просто обожают кушать каши и граннолу с молоком, еще экспериментирует с добавлением мороженого и свежих фруктов:) Уже нашел супермаркет недалеко где представлены продукты ТМ АХА ))))) За время тестирования нами были обнаружены только положительные моменты, такие как улучшение настроения после завтрака, а иногда и ужина граннолой)))) Вкусно, сытно, придает сил и даже диета переносится легче с ТМ АХА и это я говорю как мужчина, у которого осталось 25 кг лишнего веса! Хочу сказать Спасибо Всем за возможность протестировать продукцию ТМ АХА
У відгука 0 коментарів
Оракул
Добрый день!) Всей семьей с удовольствием доели упаковку Crispy Granola Chocolate and Nuts!)))) Этот продукт просто объедение, вкус и аромат шоколада и орехов,мммм, просто фантастика. Мы с наслаждением завтракали и иногда ели гранолу на ужин. Добавлю фото, как мы экспериментировали. Сейчас начинаем тестировать оставшиеся упаковки гранолы, но уже сейчас скажу с уверенностью что эта моя любимая)Рекомендую!)))
У відгука 0 коментарів