whoami
whoami
Новачок
Відгуки whoami
Коментарі whoami
Отримано лайків
0 Like
whoami
Доброго дня! З нетерпінням чекаю оголошення результатів. Буду надзвиачайно рада протестувати цю панель та написати всі інформмативні відгуки. Хочеться побачити своє прізвище в списку переможців. Дякую Вам за таку чудову можливість участі у тестуваннях. Вам всіх благ!)
У відгука 1 коментар
whoami
Ось я і пишу свій третій відгук про продукт нівеа. хочу сказати що покористувавшись ним цей час, я була вражена ним. не очікувала що шампунь та бальзам принесуть такі зміни моєму волоссю. волосся стало набагто краще і приємніше не тільки на дотик, але і на вигляд тепер я можу не хвилюватись про вигляд моєї зачіски, адже засоби нівеа допомагають зробити її неймовірними ефект вражаючий переконана, що після завершення тестування перейду на всі засоби нівеа і буду їх продовжувати використовувати дуже дякую сайту за надану можливість ви найкращі)
У відгука 1 коментар
whoami
Користуюсь вже досить значний час. Просто в захваті від даного шампуню. Результат приголомшливий І набато яскравіше виражений ніж в перші дні користування. Відновлює волосся без утяжеления. Дуже приємно зволожує. Однозначно буду радити своїм друзям
У відгука 2 коментарі
whoami
Вчора отримала посилку. Перш за все, хочу сказати те що дуже рада що потрапила в число щасливчиків і маю змогу протестувати дану продукцію. Вчора одразу ж після того як отримала, я вперше спробувала продукцію Нівеа. Я просто вражена. Вже від ппершого використання волосся стало набагато мякішим і приємнішим на дотик. Побачимо що буде надалі. Продовжую тестувати)
У відгука 0 коментарів