julia_neykovych
julia_neykovych
Знавець
Відгуки julia_neykovych
Коментарі julia_neykovych
Отримано лайків
20 Like
julia_neykovych

Vichy Liftactive. Чудо-засіб в коробочці)

Мені 38.))) Чудовий вік, але косметику по віку підбирати не поспішала. Правда, я думала, що з віковими, вже трішки помітними змінами, справиться й серія 20-25+ (Очікувала ж, що на тестування отримаю будь-який інший засіб, але не такий)) Так, ці лінійки чудово справляються, але, все ж, не так ефективно, як Liftactive. Після тестування і отриманого результату я вже не боюся купувати засоби для догляду за шкірою «+», бо ефект є і він неодмінно порадує. Ще більше полюбила Vichy❤️ А концентрат в ампулах щиро і настійливо рекомендую. Не пошкодуєте)
У відгука 6 коментарів
julia_neykovych

Звіт після тестування Vichy Liftactive

Ось і закінчилося тестування засобів догляду для шкіри від Vichy. Можливо, ви не прочитаєте моїх попередніх відгуків, тому повторюся, що до ативікової косметики ставилася насторожено і з деякою недовірою. Також я вважала, що така косметика дуже важка для шкіри, через щільні і насичені текстури. Але я помилялася. Особливо у відношенні до ампул з антивіковим концентратом для догляду за шкірою. Я вперше відмітила стільки плюсів і побачила заявлений Vichy результат. В шкіри вирівнявся тон, зменшилися мої завжди роширені пори, шкіра обличчя стала більш сяюча, однорідна, зволожена і наповнена. Я дуже рекомендую саме ці ампули з концентратом-це справжній концентрат молодості для шкіри. Люблю!
У відгука 3 коментарі
julia_neykovych

Серія Vichy Liftactive мій секрет з концентратом

Я вже писала, що доволі скептично поставилася до антивікової серії і даремно) Для себе під час тестування відкрила ефективний спосіб використання ампул з коцентратом Пептид_С. Я почала наносити їх зовсім трішки день, а основну кількість на ніч. Дівчатка, зранку шкіру не впізнати. Сяюча, наповнена, зволожена і мої завжди розширені пори набагато менші. Можна брати на замітку перед важливими подіями-наніс на ніч на личко концентрат, а зранку сяєш, як королева) Однозначно рекомендую і однозначно придбаю собі для використання в рекомендований Vichy місяць для помітніших змін, особливо цей засіб актуальний зараз при зміні сезонів-шкіра дуже вдячна за такий Luxury догляд) Дякую, Vichy!
У відгука 0 коментарів
julia_neykovych

Антивікова лінійка Vichy Liftaktiv

Чесно кажучи, я не очікувала, що тестувати доведеться цю серію, бо завжди уникаю брати "вікові" засоби, надаючи перевагу зволожуючим, матуючим легким засобам інших серій Vichy. Але відбір пройдено, мені прийшла ця серія, що складається з Антивікового крему-догляду та Антивікового концентрату в ампулах Пептид-С.
Яким же щирим було моє здивування одразу після проби комплексу! Після першого використання ампули тон шкіри став рівніший і сама вона стала більш наповненою. Крем також порадував, бо в вікових серіях засоби зазвичай важкуваті, щільні, які утворюють плівочку, що викликає відчуття, ніби шкірі не вистачає повітря. З цим кремом все зовсім навпаки-не дивлячись на густу текстуру в мене не виникало відчуття забитості шкіри, а тут ще й SPF 25. Я дуже задоволена цією серією і рада, що випала нагода познайомитися з засобами вікової серії - ефект крутий!
У відгука 0 коментарів
julia_neykovych

Eveline

Так, блогерка Osia часто радить цю косметику. Пам'ятаю цю марку ще з дитинства) Також користувалася бульбашковою маскою, блиском для губ з ефектом збільшення та сироваткою для корекції тіла. Дуже задоволена! Співвідношення ціна-якість ідеальне. Але косметикою з суперфудами ще не користувалася. Сподіваюся, що пощастить)
У відгука 1 коментар