Nata2det
Nata2det
Експерт
Відгуки Nata2det
Коментарі Nata2det
Отримано лайків
6 Like
Бактобліс
05:42 23.12.2021
Nata2det

Фінальна стадія тестування Бактобліс

Добрий день. Ось ми майже завершили другий етап тестування Бактобліс.
Повторюсь, нам цей препарат був уже відомий, тому із задоволенням його тестували.
В соцмережах другий відгук навмисно не викладатиму тому, щоб не погіршити статистику, адже не все мені сподобалося, і будуть негативні частково враження, і так, поїхали:
Маю двох діток - 5 і 13 років, садочок і школа. В кого є дітки - той знає про ці постійні сезонні "соплі/кашлі". Даний препарат нам неодноразово рекомендував лікар при різних простудних та вірусних хворобах. Тестування проходила менша 5-ти річна донька. Після першого етапу тестування мріяла, що будемо ходити до садочку без хвороб, ага, ага...Вересень місяць - чудово, жовтень весь прохворіли. Єдине, що позитивне - це не було взагалі проблем з горлом та без температури. Листопад - початок другого етапу, почали пити, і знову теж саме...Лише тиждень назад знову пішли в садочок. Зараз захворів син: температура, горло, соплі, кашель, заклало вуха, ніс - залишилася половина останньої упаковки Бактоблісу, вирішила завершити тестування у меншої дитини і швидесенько почала лікування старшої - результат трьох днів, температури не має, горло вже не болить, набряк слизової носа спав, відновлюється голос, відповідно все ж таки дієвий препарат, адже в сина хронічний ларингито-трахеїт, і коли він захворів - то вже "КОНКРЕТНО".
Знаєте, що саме цікаве помітила? А те, що в аптеці пігулки білого кольору, а ці, що нам привезли на тестування - більш такого молочного.
Однозначно висновок, чи сподобався даний препарат,на жаль не можу дати. Звісно більш позитивні враження, адже всі діти різні, реакція організму на препарати у всіх теж різна. Але препаратом буду все-рівно і надалі користуватися, адже як ліки - справляється, як профілактика - на мою думку не дуже.
Дякую команді на Пробу за можливість протестувати даний препарат ще раз, а також кур'єрській службі, вони теж молодці.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
03:35 26.08.2021
Nata2det

Бактобліс) Чекаю з нетерпінням другий етап тестування

Добрий день. Ось на завершенні наш перший етап тестування Бактоблісу. Для нашої сім'ї даний препарат вже знайомий, тому з радістю подавала заявку на можливість протестувати даний препарат в якості профілактики. Приймала його моя менша донька якій 5 рочків. Так як ми, батьки, обоє працюючі, то в садочок ми ходимо активно. Але, на жаль, такий вік, що всі дітки часто хворіють, з садочку завжди щось таке як принесуть - то вся родина хворіє)))) До тестування ми НЕ були хворі, і тестування у нас викликало лише позитивні емоції. Дитинка настільки звикла щовечора отримувати "вітамінку", що мамі сама нагадувала!!!! Серпень місяць вона в садочок не ходила, тому самій цікаво - як пройде вересень у нас в садочку, адже осінь - це не тільки гарна, кольорова пора року, а й мокра і соплива(((
На смак дитині пігулки більше сподобалися, ніж в саше (приймали раніше, за призначенням лікаря). Ніяких додаткових змін чи симптомів за період прийому не було.
Чекаю наступний етап тестування.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
19:33 28.07.2021
Nata2det

Бактобліс)

Добрий день! Рада знову бути частиною Вашої групи тестування. Вчора препарат отримала) Тестувати буде донька (5 рочків), на даний момент не хворіє, слава Богу, і тестувати будемо для профілактики. Вона ходить в садочок, і звісно, часто хворіє. Для мене Бактобліс не є уже новинкою. Нам в цьому році вже була нагода його протестувати, правда тоді препарат доня приймала в "саше", а зараз в пігулках, але то не є велика проблема, їй навпаки сподобався і запах, і смак. Даний препарат нам виписувала педіатр ще весною, коли в дитини була протягом 3 днів висока температура без будь яких інших симптомів. Результат я побачила після 2 вечірніх прийомів. Звичайно ж відразу поділилася появою на ринку нового препарату з мамами-колегами. Починаємо тестувати) Всім гарного дня )
У відгука 0 коментарів
Nata2det

Cooker - Смачно однозначно

Усім доброго вечора! Сьогодні ми завершили тестування COOKER BOXу. В попередньому відгуку я більше приділила увагу самому сервісу інтернет-магазину, в цьому пості уже розповім про свої смакові враження! (І не тільк и свої☝️).
Сьогодні до нас приїжджали гості?, я навмисно запросила друзів не тільки побачитися й поспілкуватися, а й угостити і розповісти про смачні м’ясні смаколики.
Сам COOKER BOX складався із наступних м’ясних продуктів: 3 види сирокопченої ковбаси «Італійська», «Фінська», «Венеція» від Салтівського мясокомбінату; балик «Дарницький»від Богодухівського м’ясокомбінату; молочні сосиски від Салтівського м’ясокомбінату; ковбаса напівкопчена «Президенська» від Салтівського м’ясокомбінату; ковбаса «Сервелат» від Салтівського м’ясокомбінату?. Вся продукція реально смачна). Ковбаски «Італійська», «Фінська», «Венеція» подаються у зручному форматі, що підійте і на бутерброди, і на піцу, і просто для декорації столу. Баличок солоненький, якщо нарізати його тоненькими шматочками – то і до пивка, і на стіл, і діткам теж залюбки. А дітям, ну звичайно ж, а по-іншому ніяк?, сподобалися сосиски молочні (до речі - всім дітям! Дітки друзів аж розплакалися навзрид, що більше не було?). Вони тоненькі, в натуральній оболонці, смачні – я сама залюбки їх лопала?. Мені особисто найбільше сподобалася ковбаса напівкопчена «Президенська» - такі великі шматки м’яса, без різних там прожилок, відчувається натуральність.? Чоловікам нашим все сподобалося без виключення?, з’їли ще й мало було).

Тепер узагальню всі свої враження від тестування☝️:
- Сервіс: ідея з доставкою під час пандемії – суперова – дотримання всіх санітарних норм, безпечність, наявність термосумки, швидкість доставки протягом години, привітні і охайні кур’єри, можливість вибору часу доставки, наявність зворотнього зв'язку, реально зручно?.
- Сайт – простий і зрозумілий інтерфейс, наявність різних фільтрів для зручності вибору, мегаширокий вибір м’ясної продукції дає можливість купувати не виходячи з квартири;
- Ціни – у зв’язку з роботою напряму із м’ясокомбінатами і без посередників ціни є з мінімальними накрутками, що теж не мало важливо на даний момент, коли пів країни перебуває у «карантинних відпустках».
- Термін придатності продукції – реально дивує, вся продукція має не більше 2-х місяців терміну для споживання, мені особисто приїхала ковбаска прямо з заводу!!!! Мінімальний термін придатності може свідчити лише про те, що продукція є натуральною і містить в собі мінімальну кількість хімічних добавок.
- Ну і саме м’яко, сосиски і ковбаски – смачно однозначно, без зайвих слів. Сама й далі споживатиму цю продукцію, рекомендуватиму друзям і колегам (на роботі вже колег проінформувала).

Дякую модераторам та іншим працівникам порталу На пробу за участь в даному тестуванні!??
У відгука 0 коментарів
Nata2det

Cooker-моє нове відкриття у моїй родині

Усім привіт. Ми ще поки в процесі тестування Cooker Boxу, тому в наступному відгуку буде більше інформації про саму продукцію ??. Що мене найбільше вразило - це наявність зворотнього зв'язку, що є немало важливим в сучасних реаліях життя, а також термін придатності товару (таке враження - що прямо з заводу на стіл?? ). І так, розповім свої особисті враження по порядку: - сайт - зручний у використанні, все доступно зрозуміло, мегавибір товарів; - зворотній зв'язок - буквально протягом години зі мною зв'язалися для уточнення деталей доставки, запропонували вибрати час доставки (що також є важливим для працюючих і тих, хто ввечері добирається через київські пробки додому ☝️); - доставка - на яку годину домовилися - тоді і привезли ?. (А доставка під час карантину - ідея суперова ☝️не потрібно лишній раз шастати по магазинах).Приємний, охайно одягнений чоловік, в масці і рукавичках ☝️ дістав моє замовлення з термосумки (теж приємно здивувало) і побажав гарного вечора та смачного?. Тепер плавно перейду до самої продукції: у нас був товар від Салтівського м'ясокомбінату. Раніше пробувала їх продукцію, але то було давно. Термін придатності взагалі вразив, це ж прямо з заводу на стіл?. Я, як мама двох діток (12 і 4 роки) піклуюся про їх здоров'я і про те, що вони їдять. І саме якість цих м'ясних виробів мене вразила, я з впевненістю тепер буду завжди, по можливості, споживати дану мясну продукцію на своєму столі??. Завтра доїдаємо і напишу детально смакові враження про сам Cooker box
У відгука 4 коментарів