your.infanta
your.infanta
Знавець
Відгуки your.infanta
Коментарі your.infanta
Отримано лайків
10 Like
your.infanta

Підведемо підсумки

Що ж, запас корму прийшов хороший) Наша киця їсть як справжня леді – помалу і невеличкими порціями. Тому нам вистачить ще на тижні два)) Однак, ми щоразу відкривали новий смак, тому з впевненістю можемо сказати, що всі смаки прийшлися до душі. Як я вже писала у звіті і здається тут також, хотілося б бачити кусочки м'яса трохи меншими. Наприклад, соус де люкс. Але найголовніше, що консерви якісні та смачні. Тепер наш асортимент вибору значно розширився)
У відгука 0 коментарів
your.infanta

Дякуємо за ближче знайомство!

Ну ось, звіт заповнено і хочу ще додати тут. З Gourmet Gold ми були знайомі, але спробували тільки два смаки і весь час їх купували. Довіра до бренду завжди була, з часу як побачила захват Аліси від першої баночки. Зараз вона познайомилась ще з 5 різними, але такими смачними, варіантами. Помітно, що виробник з душею та відповідальністю підходить до своєї роботи. Хороші м'ясні шматочки, смачний соус, овочі та різноманіття – що ще потрібно для щастя котика?
У відгука 0 коментарів
your.infanta

Краще ще не бачили :-)

Привіт тестувальникам! Ми сьогодні їли «подвійне задовлення» з качкою та індичкою. Хороші м'ясні кусочки, а під час фото кицька почала сьорбати прямо з банки :-) А це означає, що їй дуже сподобався смак. Із травленням у нас все добре і це найголовніше! Завтра відкриємо іншу баночку.
У відгука 0 коментарів
your.infanta

Тестування Gourmet Gold

Привіт всім! Сьогодні отримала посилку зі смаколиками. Одне діло порахувати у штуках, інше – побачити цю гору на власні очі :-) Киця дуже тішилась такому добру! Сьогодні будемо пробувати. Правда, не знаю що сталося з посилкою до того, як я її отримала. Коробка прийшла пом'ята, і декілька баночок серйозно ушкоджені. Вони не відкриті, але навіть людям не радять їсти консерви з погнутих банок. Як бути? Що порадите?
У відгука 3 коментарі
your.infanta
Дякую за чудову можливість спробувати вологий корм від Оптіміл. Цей виробник одразу викликає довіру, тільки-но береш упаковку корму в руки - вона якісна, надійна та екологічна. В складі присутні цілі кусочки м'яса, і це видно, а також різноманітні корисні добавки та різнотрав'я. Корм сміливо можна рекомендувати і за свою рекомендацію не буде соромно. Так, залишається питання ціни. Оскільки прогодувати котика самим вологим кормом не дуже бюджетно. Але корм збалансований та має всі необхідні поживні речовини. Нам корм дуже сподобався і ми плануємо спробувати ще й інші смаки, що представлені в асортименті компанії.Окрім цього, я вже кілька місяців купую своїй Алісі сухий корм Оптіміл, який нічим не гірший, а в дечому навіть кращий, за деякі дорожчі імпортні корма. Дякую, що знайомите нас з такими чудовими та якісними продуктами!
У відгука 0 коментарів