inka-snejinka
inka-snejinka
Знавець
Відгуки inka-snejinka
Коментарі inka-snejinka
Отримано лайків
2 Like
inka-snejinka

пінка WELLA Deluxe

Нова укладка з пінкою "WELLA Deluxe". Сьогодні пробувала створити ефект мокрого волосся, ніби на морі. Мокре волосся + пінка WELLA Deluxe. Все! навіть феном не сушила, на вулиці така спека, що все висохло само собою. Щоправда, цього разу використала більше заявленого виробником: десь 2,5 чималі жменьки розміром з яблуко.
Мінімум витрат часу і ось Вам нова укладка :) До вечора трималось навіть попри активну прогулянку з дуже енергійною собакою :)
Як вважаєте, екперимент вдався?
Наступного дня все легко вичесалось, голову перемивати не довелось. А це великий плюс.
У відгука 2 коментарі
inka-snejinka

Пінка (мусс) Wella DeLuxe "Wonder volume&protection"

Настала черга тестувати пінку Wella DeLuxe.
Завдання:
вкласти волосся, зробити легкі хвилі, зберегти прикореневий об'єм, а ще бажано отримати обіцяні виробником переваги сяйво, захист кератину, зволоження та УФ-захист).
Факс:
- пінка має приємний аромат;
- економічна, потрібна доволі небагато продукту;
- злегка фіксує зачіску;
_ після нанесення на вологе волосся дає змогу висушити феном і розчісувати локони, бо при використанні деяких продуктів неможливо навіть гребінець всунути.
- волосся менше пушиться;
- не жирнить. Після використання пінки не було бажання негайно вимити волосся.
- сподіваюсь, що захист від ультрафіолетивих променів присутній, але важко його відслідкувати.
Однозначно рекомендую.
Наступного разу буду пробуватинакрутити локони.
У відгука 7 коментарів
inka-snejinka

Лак Wella Deluxe "Wonder volume&protection"

Маю від природи хвилясте густе волосся, але якби ж воно собі лягало красивими хвильками, та де ж там?! зазвичай воно пушиться і стирчить. Тому аби мати охайний вигляд доводиться, або вирівнювати волосся, або навпаки його накручувати. Тому доволі часто користуюсь різноманітними засобами для волосся: починаючи від бальзаму, кондиционеру, маски для волосся, олійками та різноманітними засобами для стайлінгу (під пінки, лаку до воску, або сольового спрею). Тому тестування від Wella стало мені в нагоді :)
Отже, коли я вирівнюю волосся, то часто воно втрачає об'єм біля коренів. А при підвищеній вологості починає знову пушитись. Саме для такого випадку чудово підійшов лак Wella DeLuxe "Wonder volume&protection": він добре тримав прикореневий об'єм + фіксував вирівняне волосся. Мені навіть здалось, що сама волосинка стає ніби товстішою... Волосся особливо не жирнить, легко вичісується. Добре підходить для розпущеного волосся, тому що дає можливість йому рухатись і залишатись "живим". Серед недоліків можу відмітити занадто активну віддушку, ванну довелось провітрювати після нанесення :)
У відгука 3 коментарі
inka-snejinka

vichy

Той випадок, коли чомусь не купую косметику vichy. Мій досвід використання обмежився кремом Idealia данного виробника, далі якось не пішло. Денний крем непоганий, а ВВ-крем, то таке собі... віддінки явно були орієнтовані на східний тип шкірі з дуже жовтим підтоном, навіть найсвітліший відтінок.
Дуже-дуже хочу спробувати антивіковий догляд, чекаю на диво.
У відгука 1 коментар
inka-snejinka

Eveline

той випадок, коли косметика Eveline набуває неймовірного розвитку. Раніше у мене не складалась дружба з цим брендом, але останнім часом все змінилось, хоча це стосується здебільшого декоративної косметики: туш, чудовий тональний крем (який придбала за рекоментацією блогерки Осі), декілька матових помад, підводка для очей, біла пудра з ефектом фотошопу... Тепер маю сподівання протестувати нову лінійку косметики з супер-фудами.
У відгука 1 коментар