oksana_tern
oksana_tern
Новачок
Відгуки oksana_tern
Коментарі oksana_tern
Отримано лайків
0 Like
oksana_tern
Порадувала подруг зразками підгузків і трусиків. Тільки хороші відгуки . Не алергічні. Тільки ціна кажуть висока(((( Думаю що з кодом на 50% знижку який вказаний на наборі для подруг вони обовязково замовлять собі і то не одну пачку. Вже скільки перевіряла але таки ніч вони в мене не витримують. зато вдень мені йде тільки 2 шт є і тожу добре бо попередні які ми мали то йщло і 3 і 4 і 5 шт. Єдиний мінус цих підгузків те що попа в дитини мокра. А там тільки плюси. дякуємо за можливість випробувати. тепер будемо брати тільки їх.
У відгука 0 коментарів
oksana_tern
Тестування ще в процесі, та вже певні відгуки написати можу.: Плюси: 1. гарний яркий дизайн, малюкам це подобається. 2. Широкі боковинки. 3. Тонкі, приємні на дотик. 4. Спинка на резинці що дозволяє гарно облягати спинку - тягнуться защіпки - теж великий плюс. Фото1 Недоліки: 1. Неприємний запах пластмаси. 2. Наповнювач "гуляє" по підгузнику. Можливо мені попався брак , але спереду підгузка гарно вкладений шар а ззаду клаптями. Фото 2 В цілому підгузники непогані, не алергічці. Деколи збивається вміст в комочок. Попка залишається в маляти мокрою, некомфортно.
У відгука 0 коментарів
oksana_tern
Отримали сьогодні нарешті свою посилочку. Окреме дякую за журнал, дуже приємно. Прийшли нам пачка № 4 60 шт., прийшли 3 набори для подруг (1 шт трусики, 1 шт підгузник), журнал , пакет і памятка для тестувальщика. Будемо сьогодні розпочинати наше тестування. Детальні відгуки будуть додаватись .
У відгука 0 коментарів