Ritkabanditka
Ritkabanditka
Новачок
Відгуки Ritkabanditka
Коментарі Ritkabanditka
Отримано лайків
0 Like
Ritkabanditka
Передали останній третій набір семплів сусідці для її онука
У відгука 0 коментарів
Ritkabanditka
Ось і закінчилися підгузки. Хочу відзначити плюси: 1.Оригінальний дизайн - особливо доречно літом, коли дитинка у візочку і видно тигровий чи зебровий підгузок))); 2. Тонкі, гарно облягає і малюку у ньому зручно; 3. Не протікає; 4. Нема ароматизаторів, - а запах, про який я писала вивітрився за 3 дні після відкриття. Скоріш за все діло було в даті виробництва 5.11 фабричний запах просто не встиг вивітритися. Мінуси при тестуванні також були: 1. Хоч і оригінальний дизайн, але не є таким яскравим як у рекламі; 2. Ціна дещо вища за наші старі підгузки, хоча в якості вони не поступаються; 3. Були деякі несуттєві проблеми з стрічкою за яку прикріплюються бокові липучки, але виробники мабуть це виправлять. Останнє фото де я передаю підгузок сусідці для її внука закину завтра (трабли з фотіком), тому напишу кінцевий звіт завтра.
У відгука 0 коментарів
Ritkabanditka
Хочу залишити відгук про семпли, які роздали. Розмір підійшов тільки одній дитині, бо двоє інших ще замаленькі, підростуть тоді одягнуть. Загалом відгук позитивний: зручний, не протікає і старшій сестричці сподобалася пандочка намальована на підгузку. Вони й раніше користувалися підгузками-трусиками і ці їм дуже сподобалися)
У відгука 0 коментарів
Ritkabanditka
Передали підгузки. Вони ще завеликі, але скоро Матвійчик буде носити))
У відгука 0 коментарів
Ritkabanditka
Продовжуємо тестувати підгузки. Інколи відривається стрічка спереді, на яку ліпляться бокові липучки. На це спочатку не зважала, але коли синочок покакав, то було дуже незручно. Було б добре, щоб вона була міцніше приклеєна як на моїх старих бо з ними такої проблеми не виникало.
У відгука 1 коментар