lilikibich
lilikibich
Новачок
Відгуки lilikibich
Коментарі lilikibich
Отримано лайків
0 Like
lilikibich
Ще додам відгук улюбленої виховательки мого синочка в садочку, з якою я поділилась продукцією DrOetker. "Цією продукцією користуюсь давно, дуже мені подобається. І розпушувач дуже гарно розпушує випічку, я просто в захваті, і дуже смачний пудинг. Взагалі вся опробувана мною продукція цієї торгової марки мені сподобалась"
У відгука 0 коментарів
lilikibich
Доброго дня! Зі Святом Миколая! Хай Святий Миколай принесе всім здоров'я, добробуту в ваші родини, бажання й наснаги творити! Хочу поділитись враженнями від наступного свого експерименту. Випікала печиво до свята Миколая для всіх близьких та колег використовуючи продукти DrOetker. Розпушувач, як завжди виконав свою роботу на відмінно. Печиво повітряне, легке просто тане в роті. Декор на найвищому рівні, печиво з ним таке святкове. Використала також готову чорнобілу глазур, правда в мене вона витікала або біла, або чорна. Щось за одним махом не получалось дуетом. Результат на фото.
У відгука 1 коментар
lilikibich
Доброго всім дня!! Ось додаю відгук однієї з тестувальниць продукції DrOetker, якою я з нею поділилась, моєї колеги Киюк Валентини Іванівни: «Раніше робила пудинги іншої фірми, не подобалось, а цей має приємний смак, кремову текстуру. Добре застигає, добре ріжеться ножем. Можна використати замість крему для торта. Ще я використовувала розпушувач Др.Оеткер, замість соди в рецепті пирога. Дуже гарний підйом випічки, максимально розпушене, немає содового присмаку.»
У відгука 1 коментар
lilikibich
Доброго дня! Відсвяткували синочкових 6-рочків. Заказав торт у формі робота-трансформера. Задача стояла непроста, але з допомогою продуктів лінійки DrOetker я впоралась.Для бісквіту використала какао, розпушувач, ванільний цукор DrOetker, для прикрас-глазур та декор DrOetker. Про ці продукти я вже писала, якість дуже хороша.Тортик вийшов смачнючий та цікавий. Мені дуже сподобався декор, гарно виглядає, зручне упакування, приємний на смак, не дуже твердий, я просто в захваті від нього і мої дітлахи теж. Ось що в мене получилось:
У відгука 2 коментарі
lilikibich
Доброго дня всій смачновиварюючій і випікаючій спільноті NA-PROBY.COM!!!! Хочу представити вам легенький, швиденький та смачний рецептик тортика з мікрохвильовки "Гості на порозі". Коли до вас несподівано прийшли гості, а пригостити особливо то й нема чим, то такий рецептик вас виручить. Берете величеньку миску, яку можно класти в мікрохвильовку, вбиваєте туди 1 яйце + 4 ст.ложки цукру-збиваете приблизно хвилинку(можна й більше). Додати: 4ст.л. муки 4ст.л.молока 2ст. л. какао(з гіркою) Dr.Oetker 1ч. л.(неповну)розпушувача Dr.Oetker 1ст. л. олію чи масла Це добре розмішуєте міксером + вишні 3 -5 cт.л (можна прямо з морозилки, можно чорницю, персики--все що хочете і стільки схочете, головне щоб це не були вишні з тортиком, а торт з вишнями іт.д.) Цієї маси в мисці має бути приблизно половина. Кладемо в мікрохвильовку на 4-5 хв на 800вт( в мене це максимальна потужність) Маса випікається починаючи з країв, то поглипаємо чи пропеклась серединка. Коли випеклось, підважуємо лопаточкою та перевертаємо на тарілку, прикрашаємо і подаємо. Розпушувач добре піднімає тісто, тож тортик виходить ніжний, пухнастик, з какао шоколадним смаком--супер!!!
У відгука 1 коментар