Tetyana1411
Tetyana1411
Знавець
Відгуки Tetyana1411
Коментарі Tetyana1411
Отримано лайків
5 Like
Tetyana1411

Недосяжна косметика VICHY

Щоразу шукаючи собі доглядову косметику у інтернет - магазинах, звертаю увагу на Vichy. Недосяжна за ціною косметика для пересічної працюючої українки, яка якось намагається доглядати за собою у межах свого бюджету. Хоча описуються чудові можливості цієї косметики, я так і не наважилася придбати її хоч раз у своєму житті. Правда дочка подарувала недавно міцелярну воду цього бренду, проте дивлюся на неї як на диво, маленька пляшечка - а ціна серйозна!!! Тому очікувати можна лише на диво - а раптом повезе протестувати ????
У відгука 5 коментарів
Tetyana1411

Евелін - приємна загадка?

Дуже хочется відкрити для себе ативікові доглядові можливості косметики Евелін!!! Дотримуюся здорового способу життя -обновила своє тіло (скинула вагу) та хочеться спробувати обновити догляд за обличчям. Маю дорослу дочку то треба показати взірець догляду за своїм обличчям. Тож буду очікувати приємний сюрприз Евелін від "На пробу"!!!
У відгука 6 коментарів
Tetyana1411
Добрий день! Коли можна буде заповнити підсумкову анкету? І у якому розділі вона знаходиться? Я від"їжджаю завтра і не зможу заповнити пізніше. Дякую за відповідь.
У відгука 0 коментарів
Tetyana1411
Закончилось тестирование Желфикса, но лето не закончилось, ягоды и фрукты еще спеют и консервирование продолжается!!! Вчера зашла в супермаркет и нашла стойку с Желфиксом!! Купила 2 пачки - как раз тот, что мне больше понравился - 2:1. И подругам посоветовала - легко и быстро варить варенье. Спасибо за возможность пробовать новинки в консервировании!!! Всем вкусного и теплого лета!!!
У відгука 0 коментарів
Tetyana1411
Всім привіт!!! Із легкістю та задоволенням зварила полуничний джем та вишневий конфітюр із "Желфіксом". Для полуничного джему використала "Желфікс 2:1" - дуже швидко зварився і головне має гарний смак та колір. І подруги подивилися на Фейсбуці та просять рецепт. Дякую "На пробу" за можливість навчитися швидко консервувати, за нові рецепти на смачні джеми з фруктів!!! Справжнє літо в банці!!!! #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
У відгука 0 коментарів